Πίσω από τη «βιτρίνα» υπάρχουν κατασχέσεις και υπέρογκα πρόστιμα

681

Το λιμάνι Κατακόλου είναι η ναυαρχίδα του Δήμου Πύργου. Τουλάχιστον έτσι έπρεπε να ήταν αυτό και η παρακμάζουσα συνεχώς μαρίνα του. Φορέας διαχείρισης είναι το αντίστοιχο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πύργου (Δ.Λ.Τ.Π).

Τα μεγάλα «θα», οι πολλές δηλώσεις και οι ατελείωτες φωτογραφίες σχετικών ή άσχετων με το λιμάνι είναι το χαλάκι που κρύβει τα πραγματικά προβλήματά του.

Διοικείται από πρόσωπα που ορίσθηκαν με απόφαση του Δ.Σ Πύργου, η οποία απόφαση κρίθηκε άκυρη από την αποκεντρωμένη, καθώς και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή του άρθρου 152. Όμως σε πείσμα-άγνοια ή κάτι άλλο, συνεχίζει να διοικεί και οι αποφάσεις της φυσικά είναι στον «αέρα».

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι το Δ.Λ.Τ.Π και φυσικά ο Δήμος Πύργου και κατά επέκταση οι δημότες του, καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί. Προς το παρών τα επίσημα έγγραφα δεν έχουν δοθεί από τη διοίκηση (η επιτομή του σκοταδισμού και της αδιαφάνειας- σε αντίθεση με το «όλα στο φως» που ευαγγελίζεται η Δημοτική Αρχή), παρόλο που έχουν ζητηθεί επίσημα. Μάλιστα ενδέχεται να υπάρχει και άρνηση εισαγγελικής παραγγελίας!!!….

Η πραγματικότητα επίσης είναι ότι ήδη άρχισαν και οι ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα και σίγουρα στο τέλος, όλα θα αποκαλυφθούν. Το θέμα είναι πόσο ακόμα θα ματώνουν οι τσέπες των δημοτών από την ανεπάρκεια διαχείρισης των προβλημάτων.

Η προτεραιότητα πρέπει να πάψει να είναι η selfi και οι λεκτικές επιθέσεις σε όσους αναδεικνύουν τη γύμνια της παρούσας διοίκησης του Δήμου και των Νομικών Προσώπων. Το θέμα είναι εάν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη (δεν) κάνουν…