ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ: Πουλάνε το οικόπεδο μπροστά στον Άγιο Αναστάσιο Ναυπλίου για Εμπορική εκμετάλλευση. Τι κάνει ο Δήμος;

514
Θα κόψουν τη θέα προς τη θάλασσα και θα κρύψουν και τον Άγιο Αναστάσιο από τους διερχόμενους και το λιάνι.

Η πληροφορία που φέρνει στο φως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανάπλι εμπρός”, Κώστας Καράπαυλος  είναι συνταρακτική.

Μεγάλη εταιρεία των Αθηνών βρίσκεται σε συνεννόηση με το ΤΑΪΠΕΔ προκειμένου να αγοράσει τον οικοπεδικό χώρο μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Αναστασίου για εμπορική αξιοποίηση, με ανέγερση πολυόροφων κτηρίων που θα χρησιμοποιηθούν ως Εμπορικό Κέντρο και Χώροι γραφείων.

Να θυμίσουμε ότι, οι διεκδικούμενοι χώροι αποτελούν βασικό πνεύμονα της πόλης με θέα προς τη θάλασσα και πως, σε ανάλογη περίπτωση, επί Νομαρχίας Τάσου Σαλεσιώτη (κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, υπουργός Φωτιάδης) η Κτηματική εταιρία του δημοσίου είχε δημοπρατήσει και πουλήσει τον διπλανό προς το Κολυμβητήριο χώρο όπου και κατασκευάσθηκε συγκρότημα πολυκατοικιών.

Κώστας Καράπαυλος

Ο Κώστας Καράπαυλος, με δήλωσή του στο protagonists.tv ζητά από τη δημοτική αρχή «να αντιδράσει παρεμποδίζοντας τη οικοδόμηση του χώρου και να προχωρήσει σε αξιοποίησή του υπέρ της πόλης και των κατοίκων της, όπως ήδη έχουν ζητήσει με ενυπόγραφο υπόμνημά τους 1.000 περίπου κάτοικοι του Ναυπλίου».

Οι δηλώσεις Καράπαυλου στο σύνδεσμο https://protagonistes.tv/karapavlos-i-dimotiki-archi-siopa-stin-tsimentopoiisi-tou-paraliakou-metopou/