Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ AL KAID

54

Γράφει η Θέκλα Μεταξά..Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Φτάσαμε Λοιπόν στη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, μία νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε τρεις μέρες μετά τη φθινοπωρινή ισημερία ,στις 26 του μήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία νέα Σελήνη που είναι η τελευταία πριν αρχίσουν οι εκλείψεις Οκτώβρη -Νοέμβρη.. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στη δεύτερη μοίρα του ζωδίου του Ζυγού και στον τέταρτο οίκο. Ο τέταρτος οίκος είναι η πατρίδα μας η οικογένειά μας, το πατρικό μας σπίτι, ο μικρόκοσμος μας.

Η νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη.Ξεκινάει ένας νέος κύκλος από γεγονότα σε θέματα σχετικά με την οικογένεια, την πατρίδα, την διπλωματία, την πολιτική, τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και την πληροφόρηση. Ο κύκλος αυτός θα αργήσει πάρα πολύ να κλείσει, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2024, ότι ξεκινήσει τώρα θα είναι σε εξέλιξη χωρίς να ολοκληρώνεται..

Πολλά πράγματα θα δούμε να αλλάζουν και θα εκπλαγούμε αν διαπιστώσουμε ότι οι φίλοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί γίνονται φίλοι .Ο Ζυγός ανήκει στο στοιχείο του αέρα. Έτσι λοιπόν θα δούμε ότι δεν θα υπάρχει καμία σταθερότητα και καμία συνέπεια σε ότι ξεκινήσουμε αλλά θα υπάρχει μία διαρκής μεταβολή, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο,.Τρομακτικά λάθη θα είναι πολύ εύκολο να γίνονται, ψέματα πάρα πολλά θα ακούγονται και η διαφθορά όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει περισσότερο  Η ασχήμια θα πλασάρεται ως κάλος και πολλές καταστάσεις θα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Ο Ουρανός σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό θα συνεχίσει να φέρνει πολλές δυσκολίες στο διπλωματικό κόσμο, σε ηγέτες σε κυβερνήσεις και γενικότερα σε άτομα εξουσίας

Σε ακριβή σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη βρέθηκε ο Αστέρας ALKAID πού ανήκει στον αστερισμό της Μεγάλης Aρκτου. Aν σας θυμίζει την Αλ Kάιντα έχετε δίκιο, αυτό είναι. Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση έχει δανειστεί το όνομα του Αστέρα AL KAΙD για να δείξει στον κόσμο το πραγματικό της καταστροφικό πρόσωπο. Είναι το αστέρι που κάνει τους λαούς να θρηνούν.. 

Τόσο η αντίθεση Ποσειδώνα με Ερμή και Αφροδίτη όσο και η παρουσία του αστέρα alkaid, μας στέλνουν μηνύματα για ακραία φυσικά φαινόμενα, για καταρρεύσεις κτιρίων, για καταστροφές που θα προέρχονται από ανέμους και από ύδατα Ο Ποσειδώνας παραπέμπει σε καταστροφές και από χημικά.

Κάποιες σεισμικές δραστηριότητες που υπήρχαν τον Σεπτέμβριο πολύ πιθανόν τον επόμενο μήνα να αυξηθούν τόσο σε Ελλάδα όσο και σε ασιατικές χώρες. Στρατιωτικές δραστηριότητες θα υπάρχουν πολλές, το είχαμε πει και παλιότερα. Πολλές εστίες πολέμου ή συγκρούσεων θα ανοίξουν και βλέπουμε ότι έχει ξεκινήσει μία εστία πολέμου ή κάποιο είδος εξέγερσης στο Ιράν  Ο Άρης στους Διδύμους σημαίνει εμφύλιος σημαίνει αναταραχές, δολοφονίες, δολοπλοκίες, και να μην ξεχνάμε ότι για να γεννηθεί κάτι καινούργιο πρέπει να πεθάνει το παλιό «Πολεμος πατήρ παντων». Μπαίνουμε σε μία φάση όπου οι σχέσεις μας με την γείτονα χώρα θα αντιμετωπίσουν ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις και μεγαλύτερους κινδύνους Η εγκληματικότητα θα μεγαλώνει και οι περίεργοι ξαφνικοί θάνατοι θα αυξάνονται.

Ας σταματήσουμε λοιπόν την προσκόλληση στην ύλη, ας κοιτάξουμε μακριά, πολύ μακριά εάν θέλουμε το μέλλον μας να είναι καλύτερο από το παρελθόν και το παρόν μας.