Αυθαιρεσία, ετσιθελισμός, και έλλειψη σεβασμού προς τα ΑμεΑ, από στελέχη της δημοτικής αρχής Ναυπλίου

102

Η άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται στους Πολίτες. Η έλλειψη σεβασμού προς τα Άτομα με Αναπηρία δεν ταιριάζει στους πολιτισμένους ανθρώπους. Ακόμα περισσότερο, αυτά δεν μπορεί να χαρακτηρίζουν στελέχη μιας δημοτικής αρχής.

Όπως δείχνει η φωτογραφία, που μας έστειλε πολίτης-κάτοικος Τολού, η παράβαση του νόμου και η έλλειψη σεβασμού προς τα Άτομα με Αναπηρία, χαρακτηρίζει δημοτικούς άρχοντες της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων.

Η φωτογραφία, απεικονίζει ένα έργο που κατασκευάζεται επάνω στο πεζοδρόμιο που είναι δίπλα στο σχολείο που δώρισε ο Μανουσάκης, δημιουργώντας προβλήματα ασφάλειας για τους προσερχόμενους μαθητές και προβλήματα προσβασιμότητας στα Αμέα που κατοικούν ή επισκέπτονται την Ασίνη.

Αυθαιρεσία και ετσιθελισμός που δεν μπορεί κανένας να το αποδεχτεί. Επάνω στο πεζοδρόμιο, κάποιος κατασκευάζει ένα πηγάδι!!!

Οι δημοτικοί άρχοντες, τοπικοί και προϊστάμενοί τους να το γκρεμίσουν άμεσα. Οι αστυνομικές και πολεοδομικές αρχές να εφαρμόσουν τα νόμιμα. Διαφορετικά, το επόμενο βήμα των ανθρώπων που πιστεύουν πως «Ο Δήμος είμαι Εγώ», θα αναγείρουν το άγαλμά τους στη μέση του δρόμου για να τους βλέπουν οι διερχόμενοι.

Η επιστολή του ενεργού Πολίτη:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ

Προς την Πολεοδομία

Είναι τραγικό, όποιος θέλει να μπορεί να χτίζει σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας προβλήματα προσβασιμότητας και ασφάλειας στους πολίτες, στους μαθητές και στα ΑμεΑ. Ακόμα περισσότερο φτιάχνοντας μια αφορμή ατυχημάτων για απρόσεκτους οδηγούς.

Δημιουργείται το ερώτημα, ποιος έχει την πλάτη στην Πολεοδομία ή στο δήμο για να χτίζει ένα πηγάδι κλείνοντας το πεζοδρόμιο.

Εν αναμονή ενεργειών σας πριν προσφύγω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Τολό 28 Σεπτέμβρη 2022

Κάτοικος Τολού

Υ.Γ. Το παράνομο κτίσμα βρίσκεται δίπλα στο Σχολείο –δωρεά Μανουσάκη. Επισυνάπτω και φωτογραφία.