Αθλητικές δράσεις στην Επίδαυρο “Epidavros Action 2022”

58

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 – 11 Σεπτεμβρίου, η ατμόσφαιρα στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου θα δονείται στους ρυθμούς αθλητικών δράσεων.

Είναι οι μέρες του επιτυχημένου ετήσιου θεσμού Epidavros Action, που διοργανώνει η Whynot  με τη συνεργασία Δήμου, τοπικών φορέων, επιχειρήσεων, εθελοντών και τη συμμετοχή ενήλικων αλλά και ανήλικων αθλητών.

Στο Epidavros Action θα υπάρχουν αθλήματα Aquathlon και Τρίαθλον. Το Aquathlon περιλαμβάνει τρία διαδοχικά αθλήματα μέσα στο νερό, ένα από αυτά είναι καταδυτικό. Ποιός υγρός στίβος θα μπορούσε να προσφέρει θέαμα αντίστοιχο με αυτό της βυθισμένης αρχαίας Επιδαύρου; Δύο ακόμη αγωνίσματα συμπληρώνουν αυτό το άθλημα που ταιριάζει τόσο πολύ στο ελληνικό καλοκαίρι.

Το Τρίαθλο είναι ένα σύνολο τριών διαδοχικών αθλημάτων με το πρώτο να διεξάγεται μέσα στο νερό. Βρεγμένοι ακόμη οι αθλητές συνεχίζουν με τρέξιμο και κατόπιν με ποδηλασία διαφόρων βαθμών δυσκολίας.

Οι θεατές θα βρουν αναμνηστικά καπελάκια και μπλούζες στο Café Praxis όπου θα είναι η γραμματεία της διοργάνωσης.

Απονομές στους νικητές θα γίνουν το Σάββατο στις 6.15μμ και την Κυριακή στις 12.30μμ. Γι αυτούς ο αγώνας συνεχίζεται σε επόμενες διοργανώσεις, σε άλλες ελληνικές τοποθεσίες.

Η συναυλία είναι για όλους το βράδυ στις 8μμ του Σαββάτου, στον Φάρο, στο λιμάνι.