Νέο -ελπιδοφόρο- ξεκίνημα για τον Πανναυπλιακό

585
Ταχτσίδης, Αντωνιάδης, Μάκαρης, Λαπαθιώτης

Περισσότεροι από 100 πιστοί φίλοι του Πανναυπλιακού ανταποκρίθηκαν στην κοινή  δημόσια πρόσκληση του ΔΣ και ΔΕ της ομάδας και προσήλθαν στην μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, για να ακούσουν ποιο θα είναι το  μέλλον της ομάδος που αγάπησαν και αγαπούν.

Η παρουσία στο προεδρείο του Προέδρου της Ομάδος Βαγγέλη Ταχτσίδη, και των δύο μελών της Δ.Ε. Χάρη Αντωνιάδη και Κώστα Μάκαρη μετέφερε το μήνυμα της σύμπνοιας.

Η δημόσια δέσμευση του επιχειρηματία Κώστα Μάκαρη για τριετή τουλάχιστον χρηματοδότηση του επενδυτικού –αναπτυξιακού σχεδιασμού της ομάδας, μετέφερε το μήνυμα της εμπιστοσύνης ως προς την προοπτική της ομάδας.

Η πληροφορίες ότι τέσσερις παίκτες της ομάδος προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδος και επτά ακόμη έχουν ήδη αποκτηθεί, προκάλεσαν αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας.

Ο Κώστας Μάκαρης ξεκαθάρισε ότι δεν συνδέει την διεκδίκηση της δημαρχίας με την στήριξη της ομάδας. Παρουσίασε τα σχέδιά του για τον Πανναυπλιακό τονίζοντας την ανάγκη της εξωστρέφειας και της αξιοποίησης της ομάδας προς όφελος του αθλητικού τουρισμού υπέρ της πόλης και των χωριών του Δήμου Ναυπλίου.

Σημαντικοί παράγοντες, με αποδεδειγμένο το ενδιαφέρον και την προσφορά προς την ομάδα, συμμετείχαν στην συνάντηση και κατέθεσαν με θετική διάθεση την πρόθεσή τους να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα της ομάδας.

Αξίζει να επισημανθεί η απουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, η οποία σχολιάσθηκε αρνητικά από τους παρόντες.