Η Ντόρα απειλεί-Ο Τζαβάρας επαναφέρει εις την τάξη

229

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ζήτημα των υποκλοπών, καθώς και για το ζήτημα της λειτουργίας της Ειδικής Επιτροπής Θεσμών.

Δεν θα αναλύσουμε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γραφτεί, από όλες τις πλευρές, ούτε θα πούμε τώρα την γνώμη μας για όλα όσα διακυβεύονται από αυτή την υπόθεση (πολιτικά-κοινωνικά ή ποινικά)

Θα σταθούμε μόνο σε 2 φράσεις, δύο πολύ γνωστών πολιτικών προσώπων. Της Ντόρας Μπακογιάννη και του Βουλευτή της Ν.Δ και μέλους της επιτροπής Θεσμών Κώστα Τζαβάρα.

Είπε πρόσφατα η Ντόρα Μπακογιάννη: «όποιος μιλήσει θα κατηγορηθεί για κακούργημα και θα τιμωρηθεί με ποινή 10 ετών φυλάκισης», προσπαθώντας εμφανώς να  στείλει μήνυμα εκφοβισμού….

Σχολίασε επί αυτού ο Κώστας Τζαβάρας  «Δεν την ξέρω αυτήν τη διάταξη. Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος, αλλά δεν την ξέρω αυτή τη διάταξη»

Πρόσφατα ο Κώστας Τζαβάρας  δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Η απόρρητη Δημοκρατία»  το οποίο κατά τον  καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Ξενοφών Κοντιάδη, αναδεικνύει αναλυτικά την αντισυνταγματική και αντίθετη στον Κανονισμό της Βουλής πρακτική στην Επιτροπή Θεσμών.