Στην Ηλεία δεν θέλει η Κυβέρνηση να (e-pass) πας….

152
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Του Χάρη Βασιλείου Μιχαλακόπουλου (Δημοτικού Σύμβουλου Πύργου Ηλείας)

Πρόσφατα και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, η Κυβέρνηση αποφάσισε (και πολύ σωστά) να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και τους εξαθλιωμένους οικονομικά υπέρ-φορολογούμενους Έλληνες, με διάφορα επιδόματα-παροχές για τις διακοπές τους.

Όμως παρατηρούμε ΞΑΝΑ ότι η Ηλεία μένει ΕΚΤΟΣ ακόμα ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ το τομέα.

Τα e-pass που δόθηκαν (σωστά) σε άλλους νομούς, δεν έφτασαν ή δεν βρήκαν το δρόμο για την Ηλεία. Προφανώς …δεν περισσεύσουν για «ιθαγενείς» τα e-pass…αρκούν οι χάντρες, τα καθρεφτάκια και τα ατελείωτα «ΘΑ» και «κατόπιν ενεργειών μου».

Ακόμα μια ΦΑΠΑ στην Ηλεία και στους Ηλείους-ιθαγενείς  από τη Κυβέρνηση, μετά το λουκέτο στα ΑΤΕΙ και πολλά άλλα αρνητικά ακόμα, που έχουμε πολλές φορές αναφέρει στο παρελθόν. Ακόμα μια εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ από τους ΑΙΡΕΤΟΥΣ της Ν.Δ. σε Βουλή και Περιφέρεια. Ακόμα μια ΜΟΥΓΓΑ από τα πολιτικά στελέχη της στο Νομό μας. Ακόμα ένα ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ και από τους γνωστούς πολιτικούς-γυρολόγους Ο.Φ.Α.(όπου φυσάει ο άνεμος) που «γλύφουν» τους πάντες και τα πάντα….

Και όμως ακόμα με θράσος ζητούν πάλι τη ψήφο σου…και κυκλοφορούν χαμογελαστοί σε πανηγύρια και γιορτές ως σύγχρονοι Μαυρογιαλούροι….

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.