Ο Καμπόσος φτιάχνει το δρόμο για το Κάστρο με κονδύλια του δήμου Άργους Μυκηνών. Κόλαφος για Μαλτέζο και Περιφέρεια

128

Η αναξιόπιστη στάση του τ. αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου με τις συνεχείς και μη πραγματοποιούμενες υποσχέσεις του στο θέμα κατασκευής του (υπεσχημένου από τον Περιφερειάρχη Παν. Νίκα), δρόμου σύνδεσης του Άργους με το Κάστρο, είχε ως αποτέλεσμα την επί 3 χρόνια  δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων στους επισκέπτες των δύο Μοναστηριών και του Αρχαίου Μνημείου που εν τω μεταξύ δέχτηκε σημαντικές βελτιωτικές εργασίες από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στο video που έδωσε στην δημοσιότητα, «Οι Αργείοι αυτή την κοροϊδία δεν θα την ξεχάσουν. Τελικά, φτιάξαμε το δρόμο για το Κάστρο με χρήματα του Δήμου. Όσο για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα τους αφιερώνω το τραγουδάκι: Μας είπατε, μας τάξατε, μα τίποτα δεν φτιάξατε. Το φτιάχνουμε λοιπόν μόνοι μας και δεν σας έχουμε ανάγκη».

Για μία ακόμη φορά, ο Δημήτρης Καμπόσος απέδειξε πως «Μπορεί να ξεπερνά όλα τα εμπόδια όταν πρέπει να γίνει ένα έργο αναγκαίο για τον δήμο». Ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε με δημοτικά κονδύλια, κατά το πρότυπο αυτοχρηματοδότησης της Αίθουσας Τέχνης Μέγας Αλέξανδρος, του Κλειστού Κολυμβητηρίου και πλήθους άλλων μικρότερων έργων αναγκαίων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την υποβοήθηση της αύξησης της επισκεψιμότητας της πόλη.

Η σχετική δήλωση στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/o-dromos-gia-to-kastro-ftiachtike-me-kondylia-tou-dimou-argous-mykinon/