Αναβαθμισμένη η Έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι

81

Με μεγάλη επισκεψιμότητα συνεχίζεται η 9η Έκθεση προβολής επιχειρήσεων και προϊόντων στο Πορτοχέλι.

Μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αργολίδας, που με τη στήριξη της αυτοδιοίκησης α’ και β‘ βαθμού τείνει να γίνει θεσμός για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Μικρές επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης, όπως και επιχειρήσεις οικοτεχνίας, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συναντήσουν πελάτες για σύναψη νέων συμφωνιών.

Η φετινή Έκθεση από κάθε πλευρά είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες και φαίνεται ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας εργάζεται για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν περιθώρια για μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών, για επιμήκυνση της περιόδου έκθεσης των προϊόντων, για καλύτερες εμπορικές συμφωνίες και για υψηλού επιπέδου παράλληλες πολιτιστικές δράσεις, στα πλαίσια αυτού του Φεστιβάλ.

Ο Γιώργος Γαβρήλος, με δήλωσή του τονίζει: «Όλοι οι αρμόδιοι φορείς και η τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας θα πρέπει να συνεχίσουν να αγκαλιάσουν αυτή τη χρήσιμη προσπάθεια για τη στήριξη των προϊόντων και της επιχειρηματικότητας της Αργολίδας.

Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στους εκθέτες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Δήμο Ερμιονίδας για τη διοργάνωση της 9ης Έκθεσης «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι».