Παρουσίαση βιβλίου και συζήτηση, στο Ναύπλιο για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το Μακεδονικό

258
Γιάννης Αμπατζόγλου και Πολύδωρος Δάκογλου

Το Ναύπλιο ήταν ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας που πραγματοποιεί ο Ακτινοφυσικός Δρ. Ιωάννης Αμπατζόγλου στην Πελοπόννησο, προσκεκλημένος Φορέων και Προσωπικοτήτων, προκειμένου να παρουσιαστεί το τρίτομο έργο του Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα, ανάλογη παρουσίαση στην Αρεόπολη και ακολουθεί σήμερα η παρουσίαση στον Πύργο.

Ο Γνωστός Δραμινός, ακούραστος μαχητής για την μη εφαρμογή και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ξεκίνησε την περιοδεία του από την Αλεξανδρούπολη όπου εργάζεται στο Δημόσιο Νοσοκομείο και έκανε πρώτο σταθμό στην Πελοπόννησο, στα Καλάβρυτα, προσκεκλημένος παραγόντων της εκεί Ιεράς Μητρόπολης.

Η παρουσία του έργου του, που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 άρθρα και αντίστοιχες δράσεις ανά την Ελλάδα, έγινε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας, παρόντος του Προέδρου του ΕΚΝΕ, Ραφαήλ Μπαρού  Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Ναυπλιέων και δεκάδων Πολιτών.

Το μήνυμα που μετέφερε ο Ιωάννης Αμπατζόγλου ήταν πως «Τίποτα δεν έχει χαθεί, εφ’ όσον υπάρχουν Έλληνες που δεν αναγνωρίζουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν και ψήφισαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Η συμφωνία μπορεί να ανατραπεί ή να περιπέσει σε αδράνεια εάν δεν εγκριθούν τα υπολειπόμενα τρία εφαρμοστέα μνημόνια και καταγγελθεί λόγω των συνεχών παραβιάσεών της από την κυβέρνηση των Σκοπίων».

Τον συντονισμό της παρουσίασης έκανε ο διαχειριστής των ιστοσελίδων akromolio.gr και protagonists.tv, Πολύδωρος Δάκογλου.