Ο Χάρης Μιχαλακόπουλος υποψήφιος Βουλευτής στην Ηλεία με την “Πατριωτική Ένωση –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου”

229
Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Χάρης Μιχαλακόπουλος "Συμφωνία κοινών αγώνων"

Τάραξε τα νερά του Πύργου -και της Ηλείας γενικότερα- η αναγγελία της βουλευτικής υποψηφιότητας του Χάρη Μιχαλακόπουλου, γνωστού αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης και των Εθνικών θεμάτων.

Η επιλογή Μιχαλακόπουλου να αγωνισθεί πρωταγωνιστικά για την έδρα της Ηλείας, με το κόμμα “Πατριωτική Ένωση –Πρόδρομος Εμφιετζόγλου”, όπως ο ίδιος εξηγεί στην αποκλειστική του δήλωση προς το protagonists.tv, δεν σημαίνει εγκατάλειψη του χώρου της Αυτοδιοίκησης. Αντιθέτως σημαίνει ενδυνάμωση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα που είναι αναγκαία η παρουσία μας.

«Η μάχη αυτή θα δοθεί με γνώμονα τον τόπο μου και την Πατρίδα μας που είναι το υψηλότερο ιδανικό και πάντα γι’ αυτή θα αγωνίζομαι με ανιδιοτέλεια», λέει ο δημοφιλής αγωνιστής και επισημαίνει:

«Δώστε την Δύναμη με την ψήφο σας σε άξιους εκπροσώπους να σας εκπροσωπούν. Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ!»

Εκτός από την αποκλειστική “ζωντανή” δήλωση του Χάρη Μιχαλακόπουλου ΕΔΩ, μπορείτε να διαβάσετε στην συνέχεια και την αρχική δημόσια δήλωσή του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 «Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου εδώ και πολλές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ελληνισμό (εντός και εκτός Ελλάδας), τα οποία χρειάζονται πολλές σελίδες για να μνημονευθούν όλα. Είναι ελάχιστοι αυτοί οι Έλληνες πλέον και επιβάλλεται να τους στηρίζουμε, για να στηρίζουμε έμπρακτα και τα ιδανικά μας. Πολλοί αξιόλογοι Έλληνες φίλοι και γνωστοί μου συμπορεύονται σε αυτή την Εθνική προσπάθεια.»

»Θα θεωρούσα τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν δεν έβαζα και εγώ το λιθαράκι μου. Θα ήμουν ανακόλουθος των λόγων μου εάν δεν έβαζα ‘πλάτη’ σε έναν μαχητή του Ελληνισμού, τη ίδια στιγμή που και εγώ ζητάω καθημερινά από τους δικούς μου ανθρώπους να βάζουν “πλάτη” και να είναι ενεργοί πολίτες στις προσπάθειες που κάνουμε τοπικά για το κοινό καλό.»