Η ανακοίνωση συμμετοχής του γνωστού επιχειρηματία Αντώνη Ραφαηλίδη στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μάκαρη ήρθε να ενισχύσει το συζητούμενο στην κοινωνία του Ναυπλίου περί Ψηφοδελτίου υψηλών προδιαγραφών.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση της καρδιολόγου Μαρίας Λολακά και όπως όλα δείχνουν είναι μέρος ενός σχεδιασμού συνεχών ανακοινώσεων με στόχο να καταγραφή στην κοινωνία του Δήμου Ναυπλιέων η σοβαρότητα και το άφθαρτο της Δημοτικής Παράταξης που διεκδικεί την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων.

Όπως γράφει ο Αντώνης Ραφαηλίδης στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του «Οι προκλήσεις στις οποίες έχουμε να απαντήσουμε είναι πολλές και πολυεπίπεδες.

Απαιτούν οξυδέρκεια, επιχειρηματική σκέψη και τόλμη  για να συντελεστούν οι βαθιές αυτές τομές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης μας, γεωγραφική θέση, φυσικό κάλλος, ιστορία, πολιτιστική κληρονομιά από την μια, πέρασμα στην νέα εποχή με δράσεις που θα καταστήσουν την πόλη μας «έξυπνη» από την  άλλη».

Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Ραφαηλίδης είναι υιός του κορυφαίου αντιδημάρχου (επί δημαρχιών Γ. Τσούρνου και Κ. Χαραμή, Ευάγγελου Ραφαηλίδη). Ο ίδιος είναι  48 ετών. Παντρεμένος με την Μαργαρίτα Καραμολέγκου. Πατέρας δυο αγοριών 15 και 14 ετών.

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντώνης Ραφαηλίδης, καταγράφει και βασικές σκέψεις και δεσμεύσεις του ως στέλεχος της νέας δημοτικής αρχής:

«Ανάπτυξη σημαίνει ευημερία των πολιτών και φυσικά εξεύρεση όλων εκείνων των απαιτούμενων πόρων που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιηθούν έργα υποδομής αλλά και αναψυχής στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως Δήμος Ναυπλιέων δεν είναι μόνο το Ναύπλιο!

Δηλώνω παρών και υπόσχομαι να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Καλώ τους συμπολίτες μου στις επερχόμενες εκλογές να καταψηφίσουν την κουρασμένη και απαρχαιωμένη στον τρόπο διοίκησης της, Δημοτική αρχή του κ. Κωστούρου και τους ζητώ να συστρατευτούν μαζί μας σε μια προσπάθεια αναγέννησης του δήμου μας με σημαία την αξιοκρατία, την ισονομία και την χρηστή διαχείριση των οικονομικών πόρων μας.

Ο τόπος μας αξίζει καλύτερα, για εμάς, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές…»

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν