ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

176
Πηγή φωτογραφίας:.meteorologiaenred.com

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος….

Στις 28 Ιουλίου έχουμε μία νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Κάθε φορά που έχουμε νέα Σελήνη έχουμε την ελπίδα ότι θα ανοίξουμε μία νέα σελίδα στη ζωή μας και θα αφήσουμε πίσω ότι συνέβη στο παρελθόν. Μπορεί να ανοίξουμε αυτή τη νέα σελίδα με τη νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου αλλά ας δούμε πρώτα μερικά πράγματα που συνέβησαν λίγες μέρες πριν. 

Στις 8 Ιουλίου είχαμε μία ηλιακή έκλαμψη μεγάλης διάρκειας. Τα γεγονότα του Ιουλίου υπήρξαν πύρινα από κάθε άποψη.  Δεν είναι η ηλιακή έκλαμψη που ευθύνεται για αυτά. Τα ουράνια φαινόμενα απλά ενημερώνουν και προειδοποιούν. Πριν από λίγα χρόνια που είχαμε εκείνη την τραγική πυρκαγιά στο Μάτι με τις πολλές απώλειες είχε προηγηθεί μία ηλιακή έκλαμψη που έμοιαζε σαν να μας προειδοποιούσε ότι κάτι πολύ άσχημο επρόκειτο να γίνει. Και αυτός ο Ιούλιος λοιπόν είναι γεμάτος πυρκαγιές και όχι μόνο κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Είδαμε πτώσεις κυβερνήσεων, είδαμε δολοφονία πολιτική στην Ιαπωνία, είδαμε έντονες διαμαρτυρίες σε διάφορες χώρες και ακόμα ο Ιούλιος δεν έφυγε.

Πηγή φωτογραφίας: httpstarotihoroskop.wordpress.com

Η νέα Σελήνη του Ιουλίου στον αστερισμό του Λέοντα θα συμβεί στον 6ο ηλιακό οίκο ό οποίος σχετίζεται με την υγεία του λαού . H εξουσία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να χειραγωγήσει και να εξαπατήσει το λαό κυρίως σε θέματα που αφορούν την υγεία χρησιμοποιώντας για μία ακόμα φορά το ίδιο όπλο που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα εφόσον διαπίστωσε τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι προσπάθειες. Το όπλο αυτό είναι ο φόβος. 

Όλη η εικόνα που παρουσιάζει το ωροσκόπιο της νέας Σελήνης δείχνει πως όλα όσα υποψιαζόμαστε και όλα όσα μαγειρεύονται θα βρουν την έκφρασή τους μέσα στο Φθινόπωρο.  Από τη στιγμή που εμπλέκεται ο Άρης σίγουρα το σκηνικό θα είναι αγχωτικό, και σίγουρα οι αποφάσεις που θα παίρνονται θα είναι βιαστικές και παρορμητικές, για αυτό και λανθασμένες. Οι οικονομίες των χωρών θα συνεχίσουν να καταρρέουν και να μην ξεχνάμε ότι το ενεργειακό πρόβλημα βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα του. Θα συνεχιστούν οι ξαφνικοί θάνατοι από άγνωστες αιτίες και τα περίεργα ατυχήματα. Θα υπάρχει έλλειψη σοβαρής και οργανωμένης σκέψης, και με λίγα λόγια θα ζούμε μέσα σε μία παράνοια. Ο κόσμος νομίζει ότι θα γίνουν εκλογές και ότι οι εκλογές θα φέρουν κάποια αλλαγή. Λάθος. Δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνουν ή όχι εκλογές διότι το ίδιο σύστημα θα συνεχίσει να κυβερνάει με τον ίδιο τρόπο που  κυβερνάει μέχρι τώρα. 

Πηγή φωτογραφίας: httpebooks

Ένα αστέρι του αστερισμού του Ηρακλή που θα βρίσκεται κοντά στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου της νέας Σελήνης μας δίνει ένα μάθημα που πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα. Ο αστερισμός του Ηρακλή συνδέεται με εκείνον τον μακρινό πόλεμο ανάμεσα στους Τιτάνες και τους Θεούς ο οποίος ξεκίνησε κάποτε και συνεχίζεται ακόμα και τώρα. Τότε οι Θεοί επικράτησαν χάρη στη συμβολή του Ηρακλέους. Δεν θα αναλύσω αυτή τη στιγμή την ύπαρξη του Ηρακλέους και τους μύθους και τους άθλους του, αλλά για όποιον θέλει να ερευνήσει είναι εύκολο να καταλάβει το συμβολισμό. Αυτό που έχω να πω είναι ότι πρέπει για μία ακόμα φορά να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια αυτού του υπερήρωα αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας .