ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

84

Γράφει η Θέκλα Μεταξά…ερευνήτρια-αστρολόγος

Ήταν αναμενόμενο.  Μία υπερπανσέληνος με κυριαρχία του Πλούτωνα που γέμισε τον κόσμο όλο με αρνητικές ενέργειες και μία αναμενόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό με συμμετοχή του Βόρειου δεσμού μόνο ακραία γεγονότα  θα μπορούσαν να φέρουν.

Από την Πανσέληνο της 13ης Ιουλίου μέχρι σήμερα συνέβησαν πολλά. Οι πυρκαγιές και οι εκρήξεις διαδέχονται οι μεν τις δε. Και μέχρι το τέλος του μήνα και τις αρχές Αυγούστου που θα ολοκληρωθεί αυτή η σύνοδος Άρη-Ουρανού και Βορείου Δεσμού έχουμε να δούμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Η δύναμη των γεγονότων που είναι μοιραίο να συμβούν ενισχύεται από τις εκλείψεις της χρονιάς.  Η ολική έκλειψη σελήνης ης 16ηςΜαΐου σε σύνοδο με τον δυσμενέστατο Αστέρα ΑΛΓΚΟΛ ξεσήκωσε συγκρούσεις παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα. Από την πανσέληνο της 13ης Ιουλίου μέχρι σήμερα είχαμε τρία δυστυχήματα με πρωταγωνιστές αεροσκάφη είχαμε και ανθρώπινες απώλειες είχαμε καταστροφή περιβάλλοντος και δεν γνωρίζουμε ακόμα τις συνέπειες που θα έχει η πτώση του αεροσκάφους σε καλλιεργημένες περιοχές της Μακεδονίας. Δεν είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζουμε τι κρύβεται πίσω από κάθε περίεργο γεγονός, θα έρθει όμως κάποια στιγμή που θα γίνουν οι φοβερές αποκαλύψεις και ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι θα αφυπνιστούν. Οι εκρήξεις και οι πυρκαγιές ήταν αναμενόμενες τις είχαμε προβλέψει. Ο Άρης συσσωρεύει ενέργεια συσσωρεύει θυμό. Τροφοδοτεί πολεμικό κλίμα συνδέεται με τη φωτιά και το μέταλλο. 

Αρχές και μέσα Αυγούστου οι Έλληνες θα ανησυχήσουμε πάρα πολύ σχετικά με την κυριαρχία μας στο Αιγαίο, θα νιώσουμε βαθιά μέσα στην καρδιά μας τον κίνδυνο απώλειας εδάφους τον κίνδυνο απώλειας νησιών. Αυτή η σύνοδος Άρη-Βόρειου Δεσμού και Ουρανού θα ανοίξει το δρόμο για πάρα πολλές αποκαλύψεις για το εγγύς και το απώτερο μέλλον της πατρίδας μας και της ζωής μας.

Σημαντική στην εξέλιξη των γεγονότων θα είναι και η συμμετοχή του Αστέρα BOTEIN του αστερισμού του Κριού κοντά στη Σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό. Η ιστορία του αστερισμού του Κριού είναι μεγάλη, συνδέεται με το χρυσόμαλλο δέρας την ιστορία του Φρίξου και της Έλλης. Συνδέεται και την ιστορία της περίφημης αργοναυτικής εκστρατείας με αρχηγό τον Ιάσονα με σκοπό την απόκτηση αυτού του πολύτιμου χρυσόμαλλου δέρματος του Ιερού Κριού. Δεν θα κάνω τώρα τον αποσυμβολισμό ούτε την αφήγηση της ιστορίας. Ίσως κάποια άλλη φορά. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι  η παρουσία ενός τέτοιου Αστέρα πάνω σε μία τόσο πολύ σημαντική σύνοδο πλανητών συμβολίζει την έναρξη γεγονότων που ίσως και αυτά να μείνουν στην ιστορία έτσι όπως έμεινε στην ιστορία η περιπέτεια του Φρίξου και της Έλλης και οι περιπέτειες του Ιάσονα και των Αργοναυτών.

Μία άλλη εκδοχή της παρουσίας του κριαριού είναι εκείνη που λέει ότι κάποιο κριάρι οδήγησε τον Βάκχο σε μια  πηγή νερού μέσα στην έρημο της Λιβύης. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε σε αυτήν την πιο αισιόδοξη ερμηνεία και θέλω το αστέρι αυτό που θα βρίσκεται κοντά στη σημαντική σύνοδο να οδηγήσει τον κόσμο στην ανεύρεση μιας πηγής νερού μέσα στην έρημο. Το κριάρι που χρειαζόμαστε για οδηγό δεν θα έρθει από μόνο του, πρέπει να το αναζητήσουμε και πολλές φορές είναι προτιμότερο να το δημιουργήσουμε.