Ο Κώστας Μάκαρης κέρδισε τη Μαρία Λολακά. Η γνωστή καρδιολόγος θα είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιό του

152
Μαριά Λολακά

Η γνωστή και αγαπητή στον κόσμο καρδιολόγος Μαρία Λολακά ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη συμβάλλοντας και αυτή στην ποθούμενη αλλαγή δημοτικής αρχής στο δήμο Ναυπλιέων.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει στην δήλωσή της «Το έργο του στην επαγγελματική ενασχόληση του Κωνσταντίνου Μάκαρη και οι μεγάλες του προσφορές στο κοινωνικό πεδίο δεν αφήνουν αμφιβολία για την καταλληλότητά του».

Αναφερόμενη στην δημοτική αρχή του Δημήτρη Κωστούρου, η γνωστή καρδιολόγος και ενεργό μέλος στα δρώμενα της κοινωνίας του Ναυπλίου τονίζει «Δέκα χρόνια η Δημοτική Αρχή, δεν κατόρθωσε να μας πείσει ότι έχει το δυναμισμό και την ικανότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, ούτε σε έργα υποδομής, ούτε σε κοινωνικές δομές, ούτε καν σε θέματα ανάπτυξης αφού λείπουν παντελώς τα αναπτυξιακά έργα»

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΛΑΚΑ

«Με ευχαρίστηση λάβαμε γνώση της απόφασης του επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων καταρτίζοντας προς τούτο συνδυασμό που αποτελείται καθώς βασίμως γνωρίζουμε από αξιοπρεπείς, αξιόλογους και δημιουργικούς συμπολίτες μας. Το έργο του στην επαγγελματική ενασχόληση, οι μεγάλες του προσφορές στο κοινωνικό πεδίο δεν αφήνουν αμφιβολία για την καταλληλότητά του. Στον τομέα της δικής μου επαγγελματικής δραστηριότητας είναι αξιοσημείωτη η προσφορά του και η συμβολή του στην κατασκευή της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άργους, όπως του εζητήθη, καθώς και σε σειρά παρεμβάσεων σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας ,επίσης δε και πολλές άλλες παρεμβάσεις σε Δημόσιους Οργανισμούς της περιοχής μας.

Κώστας Μάκαρης

Δέκα χρόνια η Δημοτική Αρχή, δεν κατόρθωσε να μας πείσει ότι έχει το δυναμισμό και την ικανότητα να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας, ούτε σε έργα υποδομής, ούτε σε κοινωνικές δομές, ούτε καν σε θέματα ανάπτυξης αφού λείπουν παντελώς τα αναπτυξιακά έργα. Αλλά πώς να μιλήσουμε για ανάπτυξη αφού δεν έχει επιδείξει ευαισθησία η νυν Δημοτική Αρχή ούτε τα βασικά ώστε να διεκδικήσει για την εύρυθμη λειτουργία της βασικής κοινωνικής δομής που είναι το Νοσοκομείο Ναυπλίου που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Το Ναύπλιο είναι μια πανέμορφη πόλη, και από μόνη της αποτελεί πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών. Ωστόσο η έλλειψη οράματος για δημιουργία, έχει δημιουργήσει στασιμότητα στα αναπτυξιακά έργα που θα μπορούσαν να το καταστήσουν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό με ότι αυτό συνεπάγεται για ντόπιους και επαγγελματίες της πόλης.

Έχω, ως εκ τούτου, κάθε λόγο να στηρίξω την υποψηφιότητα του ως Δημάρχου Ναυπλιέων και να στρατευθώ μαζί με άλλους φίλους και φίλες στο συνδυασμό του πιστεύοντας ότι θα ταράξουμε τα λιμνάζοντα  νερά των Δημοτικών πραγμάτων και θα φέρουμε μια καινούργια εποχή δημιουργίας και προκοπής για τον Δήμο μας και τους αγαπημένους συμπολίτες μας. Άλλωστε η προσωπική επικοινωνία μου μαζί του, με καθιστά σίγουρη για την απόφασή μου.

Μαρία Λολακά

Ιατρός Καρδιολόγο