Ένας εναντίον τριών. Τι απαντά ο Αριστείδης Μπίμπας

77

Η επιθετική ανακοίνωση τριών Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης με στόχο τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας για παραλείψεις σε θέματα πυροπροστασίας των εγκαταστάσεων της εταιρείας, επέφερε όπως ήταν φυσικό την απάντηση του θιγόμενου.

Ο Αριστείδης Μπίμπας, τοποθετήθηκε δημοσίως επί της ουσίας και επί της πολιτικής σκοπιμότητας, αποδομώντας τους ισχυρισμούς των κ.κ. Λάμπρου, Τόκα και Αποστόλου.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΠΙΜΠΑ

«Γνωρίζουμε καλά όλοι τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Δυστυχώς αυτά δεν λύνονται εν μία νυκτί για αυτό και ο αγώνας μας είναι διαρκής, επίπονος και ακατάπαυστος»…

«…Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε την τριανδρία της αντιπολίτευσης, οι οποίοι από μόνοι τους έχουν χρηστεί ως «συντονιστική επιτροπή», να πραγματοποιούν «περιοδεία» σε χώρους ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της περιοδείας, η οποία διεξάγεται με πρόσχημα το ενδιαφέρον τους, όψιμο θα έλεγε κανείς, για την κατάσταση που επικρατεί στις δεξαμενές, στις γεωτρήσεις και στους βιολογικούς σταθμούς Κρανιδίου και  Ερμιόνης. Σκοπός τους είναι μόνο ο εντυπωσιασμός και παρουσιάζοντας μόνο την μία πλευρά του νομίσματος προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις»…

«Γνωρίζουν καλά πως το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ και όλα τα μέλη της πλειοψηφίας, έχοντας άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, έχουμε βάλει στόχο να αλλάξουμε ριζικά την επιχείρηση ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. Για το λόγο αυτό τώρα όσο ποτέ, επιχειρούν να φέρουν τα πάνω κάτω, να κάνουν το άσπρο μαύρο και να βάλουν όσες τρικλοποδιές μπορούν για να μην τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί με μία φωνή δηλώνουμε πως: «Δεν θα τους περάσει!!!».

«Αναλύοντας λοιπόν το επίμαχο θέμα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις και στους χώρους ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.  πρέπει να γίνει γνωστό πως όταν ανέλαβα Πρόεδρος του Δ.Σ. πραγματοποίησα επίσκεψη σε όλους τους χώρους ευθύνης σε όλες τις γεωτρήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και  αφού λοιπόν απέκτησα πλήρη εικόνα, κατά την σύνταξη του προϋπολογισμού και μεταξύ άλλων,  προβλέφθηκε, ψηφίστηκε και εγκρίθηκε δέσμευση ποσού:

  1. Για την αποψίλωση και τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων.
  2. Για σιδηρουργικές εργασίες και μεταλλικές επισκευές.
  3. Για απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Οι διαδικασίες που ακολούθησαν είναι γνωστές  στα μέλη του Δ.Σ. συμπεριλαμβανομένων και τον αντιπολιτευόμενων.  Δηλαδή, από το Δ.Σ.  της ΔΕΥΑΕΡ εγκρίθηκαν οι τεχνικές εκθέσεις που οδήγησαν στην έγκριση αναθέσεων, πάλι από το Δ.Σ. ,  για καθαρισμό και αποψίλωση στις εγκαταστάσεις μας, για σιδηρουργικές εργασίες και μεταλλικές επισκευές, για απεντομώσεις και μυοκτονίες, που έγιναν πριν από λίγο καιρό και ήδη εκτελούνται».

«…Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως πράγματα για τα οποία ΕΜΕΙΣ είχαμε μεριμνήσει μήνες πριν και είχαμε προγραμματίσει κάθε διαδικασία, έρχονται τώρα εκείνοι της «συντονιστικής επιτροπής» να μας επισημάνουν. Αργήσατε κύριοι!!! Και ξέρουμε τι προβλήματα υπάρχουν και τις λύσεις τους έχουμε δρομολογήσει!!!

Εσείς όμως για να βρεθείτε λίγη ώρα στην «επιφάνεια» καταρρίπτετε κάθε στοιχείο πολιτικού πολιτισμού και ηθικής. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας επηρεάζει γιατί, δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν, παρά μόνο τους εαυτούς σας.

 Ο καθένας καταλαβαίνει πως τη στιγμή που η ΔΕΥΑΕΡ  για πρώτη φορά στα χρονικά της λαμβάνει επιχορηγήσεις περίπου 5.000.000€,  την στιγμή που ετοιμάζει την επικαιροποίηση σημαντικών μελετών και την εκπόνηση νέων, τη στιγμή που η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ΑΛΛΑΖΕΙ πρόσωπο, εσείς προσπαθείτε να αμαυρώσετε την εικόνα της.

Υπομονή λοιπόν και «η αυγή θε να το δείξει “κύριοι”…»

Ο Προέδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕΡ

Αριστείδης Α. Μπίμπας