Συνταξιούχοι δημοσίου: «Ζητάμε σεβασμό και το δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια»

93

Ο Πρωθυπουργός απουσίαζε! Ο Υπουργός Εργασίας δεν τους έκανε δεκτούς. Τελικά κατέθεσαν τα αιτήματά τους στη Βουλή για να παραδοθούν στους 300 βουλευτές.

Ο

Καρδαράκος Νίκος

ι συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, δια στόματος του Προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Δήμου Άργους Μυκηνών, Νίκου Καρδαράκου, ζητούν μια καλύτερη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση και ειλικρινή συμπεριφορά απέναντί τους.

Στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής (25 Ιουνίου), περισσότεροι από 5.000 διαδηλωτές που τους χαρακτήριζε η μεγάλη ηλικία και η αποφασιστικότητα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος ζητώντας αυτά που τους στέρησαν παρανόμως και που η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι πρέπει να τους επιστραφούν.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηλίας Ηλιόπουλος, στην ομιλία του, οριοθέτησε τα όρια της αντοχής και την δύναμη του αγώνα που (αν απαιτηθεί) μπορεί να γίνει.

«Ζητάμε σεβασμό γιατί τον αξίζουμε» λέει ο Νίκος Καρδαράκος και συμπληρώνει «το δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια, δικαίωμα που το έχουμε κατακτήσει με την προσφορά μας προς την πολιτεία και την κοινωνία».

Ολόκληρη η δήλωση Καρδαράκου στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/syntaxiouchoi-dimosiou-zitame-sevasmo-kai-to-dikaioma-na-zoume-me-axioprepeia/