Ο Δημήτρης Καμπόσος, έβαλε τίτλους τέλους στην “Μαλτεζιάδα”

116

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, έβαλε τίτλους τέλους στην “Μαλτεζιάδα”, καταφέροντας την χαριστική βολή στον τ. Χωρικό αντιπεριφερειάρχη.

Μιλάει για τον Γιάννη Μαλτέζο και την αποκαλυφθείσα παρασκηνιακή προσπάθεια που έκανε για να τον χρίσουν ως υποψήφιο δήμαρχο Άργους με χρήση υπόγειων διαδρομών.  Αναφέρεται στην ολιγωρία του τέως αντιπεριφερειάρχη να προχωρήσει το μοναδικό έργο της Περιφέρειας που αφορούσε το Δήμο Άργους Μυκηνών (τον δρόμο για το Κάστρο της Ασπίδας) και στις ευθύνες του για την απένταξη του Μουσικού Σχολείου.

Του καταλογίζει ευθύνες για την αύξηση του κόστους στο έργο του δρόμου για το Κάστρο,  και ξεκαθαρίζει ότι «δεν δέχεται από κανένα που δεν μπορεί να βάλλει πέτρα επί πέτρας, να τον κατηγορεί ως νεκροθάφτη του Άργους».

Τονίζει ότι το δικό του έργο μιλάει από μόνο του και αποκαλύπτει πως ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες κατασκευής του νέου Δημαρχείου της πόλης.

Όσον αφορά την δήθεν κάλυψη του Γιάννη Μαλτέζου από τον Περιφερειάρχη προτείνει να ακούσουμε όλοι τις δηλώσεις Νίκα με προσοχή.

Ακούστε την δήλωση Καμπόσου στον σύνδεσμο

https://protagonistes.tv/o-dimitris-kabosos-evale-titlous-telous-stin-malteziada/