Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισκέπτεται χώρους Εκπαίδευσης και Λατρείας με κυβερνητικούς και κομματικούς στόχους

Στην Αργολίδα βρίσκεται από σήμερα το πρωί (Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022) η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, επισκεπτόμενη χώρους Εκπαίδευσης και Λατρείας, στους δήμους Άργους Μυκηνών και Ναυπλίου, με κυβερνητικούς και κομματικούς στόχους.

Η επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Αργολίδα γίνεται βάση κυβερνητικού σχεδιασμού περιοδειών κυβερνητικών στελεχών σε όλη την χώρα με σκοπό “να επικοινωνήσουν το έργο της κυβέρνησης, να ακούσουν τον παλμό της κοινωνίας αλλά και να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα που θα τους τεθούν”.

Πρώτο σταθμός της επίσκεψης της κας Κεραμέως ήταν το Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου όπου μάλιστα επέδωσε και σε μαθητές τίτλους σπουδών.

Εκεί την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτη Σκούφη.

Ο Δημήτρης Καμπόσος έθεσε στην υπουργό το μεγάλο ζήτημα γήρανσης των κτηριακών υποδομών των σχολικών μονάδων και την αδυναμία παρεμβάσεων εκ μέρους των δημοτικών αρχών (ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ) λόγω νομοθετικού κενού. Η υπουργός αποδέχθηκε την σοβαρότητα και την αναγκαιότητα επίλυσης του ζητήματος και δεσμεύθηκε να ενεργήσει τα δέοντα σε συνεργασία με τους συναρμόδιους υπουργούς.

Εν συνεχεία μετέβη στο Ναύπλιον όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κωστούρος που την συνόδευσε σε χώρους λατρείας και πολιτισμού (Τελωνείο, Άγιος Γεώργιος, Αγιος Σπυρίδων,Τριανόν, κ.α.)

Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ομιλία της σε κλειστή εκδήλωση της Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.

Τη Νίκη Κεραμέως συνόδευαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδεία της ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσσος Γαϊτάνης, ον βουλευτής επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στην Αργολίδα, κ.α.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν

Αυτή την Κυριακή ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

Διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαίου, ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024” στο δήμο της Επιδαύρου. Μέσα από…

% μέρες πρίν

Έτσι ο Ηγέτης Φίλιππος διαμόρφωσε τον Ισόθεο Αλέξανδρο

Με τίτλο «Οφείλουμε τα πάντα στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ», ο φίλος -Πρέσβυς ε.τ.- Νίκος Κανέλλος, ανάρτησε…

% μέρες πρίν

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν