Εύη Βεργοπούλου: Η Πρόεδρος που κατάφερε να επιστραφούν 490.000€ από “ξεχασμένα” ΦΠΑ στους δημότες Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας

111
Βεργοπούλου Εύη. Μέλος Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ

Οι μεθοδικές και πείσμονες ενέργειες που πραγματοποίησε η Εύη Βεργοπούλου, ως πρόεδρος του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν. Ηλείας (την περίοδο 2016 -2019), είχαν ως αποτέλεσμα να επιστρέφονται τις επόμενες ημέρες 490.000€ στα ταμεία του Συνδέσμου. Χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση χρεών, απαλλάσσοντας τους δημότες από επιβαρύνσεις λόγω τόκων που χρεώνονται.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, όπως δήλωσε η κ. Βεργοπούλου στο protagonistes.tv οφείλεται εκτός από τις προσπάθειές της ίδιας και του κ. Ανδριόλα, στην άριστη συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πύργου και με την αντίστοιχη της Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, «όταν ανέλαβε καθήκοντα το 2016 τα χρέη είχαν συσσωρευτεί από την εποχή της προεδρίας Αργυρόπουλου, καθώς δεν γινόταν επί χρόνια καμία χρέωση – τιμολόγηση του καταναλισκόμενου νερού.   Τα χρέη ήταν προφορικά γιατί ασκούντο πολιτικές πιέσεις», αποκαλύπτει!

Αξίζει να σημειωθεί η πρόταση που καταθέτει για να βελτιωθούν κατακόρυφα οι προσφερόμενες υπηρεσίες και να περιοριστεί το κόστος σχετικά με την γενικότερη διαχείριση στον τομέα του νερού για τις περιοχές που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.

Να θυμίσουμε πως η κ. Εύη Βεργοπούλου πρόσφατα επανεκλέχθηκε στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.  

Ολόκληρη η δήλωση Βεργοπούλου στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/evi-vergopoulou-katafere-na-epistrafoun-490-000e-stous-dimotes-pyrgou-kai-olybias/