Έκθετοι Εφραίμ και Αρχιμανδρίτης για τις παρανομίες στην πρώην Μονή Αυγού

102

*Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΣΚΑΒΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ….

Παύλος Δαγρές

Ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ επιχειρεί να αρπάξει κτήμα που ανήκει στο Δήμο Ερμιονίδας ισχυριζόμενος ότι η μεταβίβαση του κτήματος αυτού που έγινε από το Δημόσιο στην Κοινότητα Διδύμων δεν ισχύει διότι έγινε ΠΑΡΑ ΜΗ ΚΥΡΙΟΥ!!!

Φαίνεται πως ο κύριος την ημέρα αυτή θα είχε ΡΕΠΟ!!!

Θεοί και Απόστολοι είναι δυνατόν;;;

Συνεχίζοντας ο Εφραίμ υποστηρίζει ότι το κτήμα αυτό ανήκει στην Εκκλησία παρουσιάζοντας για τίτλο ιδιοκτησίας ένα βιβλίο που αναφέρει  ότι το 1693!! το κτήμα αυτό ανήκε στη Μονή Αυγού καθώς και άλλα σαράντα χιλιάδες στρέμματα εκ των οποίων τα 120 στρέμματα βρίσκονται στην τοποθεσία που έχει κτισθεί σήμερα το χωριό ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ.

Οι κληρικοί ιεραρχικά  φέρουν τον βαθμό των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι οποίοι αξιωματικοί υποχρεωτικά κάθε χρόνο κάνουν ιατρικές εξετάσεις. Μήπως θα πρέπει και οι βαθμοφόροι κληρικοί να υποχρεούνται να κάνουν ιατρικές εξετάσεις στα πλαίσια της προληπτικής ιατρικής;

 

ΜΗΝΥΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η Ε΄ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΟΙΝ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΒΜ/22-80).

Για τις παράνομες ανασκαφές που έγιναν στον αρχαιολογικό χώρο εντός της Μονής αυγού.

Η υπόθεση αυτή έχει απασχολήσει και την ασφάλεια Αθηνών  το Ειδικό Τμήμα που ασχολείται με την «προστασία Αρχαιοτήτων  κατά της Αρχαιοκαπηλίας»

Το πόρισμα της υπηρεσίας αυτής σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαβιβασθεί αρμοδίως και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Καθυστερήσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν δικαιολογούνται.

Πολλά είναι τα ερωτήματα για την υπόθεση και που πρέπει να απαντηθούν.

Όπως:

1). Οι ανασκαφές που έγιναν εντός του Αρχαιολογικού χώρου περιορίζοντο μόνο για τα θεμέλια που άνοιξαν για την ανέγερση παράνομων κτισμάτων που έχουν κατασκευάσει στον εκεί Αρχαιολογικό χώρο, ή μήπως ή μήπως ανασκαφές έχουν γίνει και εκτός του χώρου των θεμελίων;

Δηλαδή μήπως έχουν σκάψει και τμήματα Αρχαίων πέτρινων τοίχων και κάπου αλλού μήπως;

2). Ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ γνώριζε ως όφειλε να γνωρίζει για τις συγκεκριμένες παρανομίες που διέπραττε ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς, πέραν των παρανομιών που οι δύο διέπραταν για την αρπαγή στη θέση ΑΜΠΕΛΙ περιοχή ΑΥΓΟΥ κτήματος που ανήκει στο Δήμο Ερμιονίδας;

3). Γιατί η αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία άφησε επί χρόνια απροστάτευτο τον Αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται στην πρώην Μονή Αυγού, παρότι είχαν γίνει πολλά δημοσιεύματα τόσο από τοπικά ΜΜΕ όσο και από Πανελλήνια ΜΜΕ;

Αναδημοσιεύουμε άρθρο εφημερίδας των Αθηνών Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020.

«Δεκαετίες φωνάζουμε για κρύπτες οπλισμού ΜΠ-ΟΥΤΣΕΚΑ  σε βουνά της Ελλάδας.

Και η ΕΥΠ στην έρευνα της περιοχής Αυγού Ερμιονίδας;

Πολλά τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ εδώ και χρόνια στην περιοχή αυτή. Το 2006 όπως είχαμε δημοσιεύσει τότε και παράλληλα είχαν προβάλλει και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια Πελοποννήσου (ΣΗΜ. συμμετείχε σε εκπομπή και ο νυν Δήμαρχος Άργους Δημ. Καμπόσος) με έκπληξη είχαμε διαπιστώσει ότι στους τοίχους της πρώην Μονής Αυγού καθώς και σε απόκρημνους βράχους εκτός Μονής είχαν γράψει συνθήματα UCK.

Αλλοίμονο μετά το συμβάν αυτό να μην έχει επιληφθεί η ΕΥΠ μετά μάλιστα τα περίεργα – και ύποπτα … που συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να συμβαίνουν εκεί.

Όπως έχουν διηγηθεί φυσιολάτρες περιηγητές που επισκέφθηκαν την πολύ απόμακρη από οικισμούς ορεινή περιοχή ΑΥΓΟΥ με έκπληξη διαπίστωσαν ότι αργά κάποια βράδια κάποιοι δούλευαν με μηχανήματα πιθανόν κομπρεσέρ ο δε θόρυβος που προκαλείτο μέσα στην ήσυχη νύκτα ήταν ανατριχιαστικός.

Όπως εκτιμάται κάποιοι έσκαβαν στα κρυφά – ποιος ξέρει γιατί – μακριά της πρώην Μονής,  πλην όμως ο αντίλαλος που δημιουργείτο μεταξύ των βουνοκορφών μπορούσε να παραπλανήσει κάποιον και να τον κάνει να πιστέψει – όπως έλεγαν οι περιηγητές – ότι ο θόρυβος προήρχετο μέσα από τη Μονή λέτε και οι εργασίες να γίνονταν στον εσωτερικό Αρχαιολογικό χώρο της Μονής.

Ο μοναδικός άνθρωπος που διαμένει στην πρώην Μονή Αυγού είναι ένας δόκιμος μοναχός ο οποίος καταβάλει προσπάθεια ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ…

Ως ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ και με σφραγίδα μάλιστα του Μητροπολίτη Εφραίμ εμφανίζεται ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς. Αλήθεια ποιοι Μοναχοί  σας επέλεξαν ΗΓΟΥΜΕΝΟ;

Θεωρούμε όμως υποχρέωση να συγχαρούμε τον Αρχιμανδρίτη Κοσμά που ακολουθούσε τον κληρικό βίο παρότι ΡΟΜΑ που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο.

…………….

Στενή Συνεργασία Ουτσεκάδων Τσιγγάνων στην Ελλάδα βλέπουν ξένες μυστικές Υπηρεσίες

Αυτό είχαμε δημοσιεύσει στις 17-3-2005 όπου μεταξύ άλλων γράψαμε. Η συνεργασία έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και άρχισε ως εμπορική. Αφορούσε την διακίνηση ναρκωτικών.

Αφού όπως είναι γνωστό σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του ΝΑΤΟ που δημοσιεύουμε η χρηματοδότηση του UCK στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα κέρδη που αποκομίζουν οι ηγέτες τους από το εμπόριο ναρκωτικών στο οποίο συστηματικά επιδίδονται κάποιοι ΡΟΜΑ στην Ελλάδα.

Θα πρέπει όμως οι Έλληνες να γνωρίζουν ότι στην εξέγερση που έγινε στο Κοσσυφοπέδιο την περίοδο 1998 – 1999 πρωτοστάτησαν πέραν των Αλβανών και οι Τσιγγάνοι κατά των Σέρβων Χριστιανών.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα αναγνωρίζουμε ότι η συμμετοχή των Τσιγγάνων στους απελευθερωτικούς πολέμους της πατρίδας μας ήταν μεγάλη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρώην Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος (περ. Σάλπιγς ορθοδοξίας Τ. 30 ΣΕΠΤ – ΟΚΤ. 1970). Να μην ξεχνάμε επίσης τους διωγμούς που υπέστησαν οι Τσιγγάνοι των Βαλκανίων κατά την διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου πολέμου από τους ΝΑΖΙ και τους συνεργάτες τους ΤΣΑΜΗΔΕΣ!!!

Αυτά είχε γράψει εφημερίδα των Αθηνών στις 30 Ιανουαρίου 2020 και μας κάνει να προβληματιστούμε ακόμη περισσότερο.

Διαδοχικές είναι οι καταγγελίες σε βάρος του Μητροπολίτη Ύδρας Εφραίμ.

Ως υπόδικος σε βαθμό κακουργήματος είχε παραπεμφθεί να δικαστεί ο κ. Εφραίμ για ΑΠΙΣΤΙΑ  στο Κακουργιοδικείο  Πειραιά. (Ποινική υπόθεση ΑΒΜ 07-992 ΤΕΚ 15-9 ΕΓ 6-13/377)

Δεν γνωρίζουμε εάν διεξήχθη η δίκη και με ποιο τρόπο αθωωθήκατε εάν αθωωθήκατε.

Υπενθυμίζω ότι ο Αρχιμανδρίτης Κοσμάς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας στις 6 Νοεμβρίου 2019 όπως αναγράφεται στα πρακτικά του Δήμου είχε δηλώσει: Αφού δεν μας δίνετε το κτήμα του Δήμου εμείς το γράψαμε ως ιδιοκτησία μας στο κτηματολόγιο. Αν θέλετε να το διεκδικήσετε να πάτε δικαστικά. Ο κλήρος κερδίζει τις υποθέσεις γιατί βρίσκει ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ. Προκαταρκτική εξέταση για τα θέματα αυτά διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά (Ποινική υπόθεση ΑΒΜΕ21/29 (28-1-2021)

 

Μητροπολίτη Εφραίμ τι είναι αυτά που γράφεις απευθυνόμενος στο Δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας

Έγγραφο Αρ. πρωτ. 702/4 Νοεμβρίου 2020 ………………

 

«Η επικαλούμενη μετάβασις έτους 1957 από το Δημόσιον προς την Κοινότητα Διδύμων Ερμιονίδος, εκ των ανωτέρω ακινήτων της «Αμπέλου7» εφόσον εγένετο παρά μη κυρίου, δεν ασκεί επιρροήν εις την νομιμότητα της εκθέσεως απογραφής και αυτού του ακινήτου.

Αντιλαμβάνεσθε ότι η κίνησις «κατά της διαφθοράς» συνεχίζει τη ληστρική διαφθορά της αρπαγής των κτημάτων της Ι. Μονής παραπληροφορεί και μόνον δείχνει το μένος κατά της εκκλησίας και της Ι. Μονής.

Κύριε Δήμαρχε κύριε Πρόεδρε και αξιότιμοι Κύριοι Σύμβουλοι

Όλοι έχουμε υποχρέωση να δούμε με αγάπη και σεβασμό το πληγωμένο Μοναστήρι από ευγνωμοσύνη, τόσο για τους αγώνες για την Πατρίδα μας, όσο και για την προσφορά πάνω από 40.000 στρεμμάτων σε αναγκεμένους ακτήμονες, κτηνοτρόφους και αγρότες και παρακαλούμε να ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ».

Δηλαδή ο κ. Εφραίμ αναγνωρίζετε ότι το κτήμα που αρπάξατε και βρίσκεται στην περιοχή «ΑΥΓΟΥ» είναι του Δήμου και παρακαλείται τώρα να σας το δωρίσει ο Δήμος.

Δηλαδή αναγνωρίζετε ότι έχετε διαπράξει ποινικό αδίκημα.

Όταν επίσημα αποκαλυφθεί το τι συνέβαινε στην πρώην Μονή Αυγού τότε θα τα πούμε με λεπτομέρεια.

Και να ξέρετε ότι ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας δεν χωρούν.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΤΗΛ. 6943570958