Φωτιά στα μπατζάκια μας (με εσάς που μπλέξαμε)

115

Από τον «Στρατηγό άνεμο», του Βύρων Πολύδωρα το 2007, που έκαψε όλη την Ηλεία και τη μισή Πελοπόννησο και αφαίρεσε εκατοντάδες ζωές και περιουσίες, καθώς και δασικό πλούτο, περάσαμε στο «μαγικό πουλί» που χθες , εν έτη 2022, έκαψε τα μισά νότια προάστια. Φυσικά ενδιάμεσα υπήρχε και το “Μάτι” που έφταιγαν οι δρόμοι (π.χ), μετά η Εύβοια και η Αττική που έφταιγαν όλοι πλην των (αν)ευθυνων και η “κακιά η μοίρα”.

Οι γελοίες δικαιολογίες συνεχίζονται διαχρονικά. Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά παραμένει αταλάντευτα η μετάθεση και η αποποίηση ευθυνών, των δήθεν υπεύθυνων.

Μένει τώρα να ακούσουμε από κάποιον Υπουργό ή Γενικό Γραμματέα, ότι τη φωτιά την έβαλε ο δράκος της Ντενέρις από την  σειρά «Game of Thrones». Με τόσες Πετσό-λίστες όλα είναι πιθανά. Οι διαφωνούντες (με την ύπαρξη του Δράκου), θα διώκονται ποινικά και θα διασύρονται στα Πετσό-ΜΜΕ ως ψεκασμένοι-συνομωσιολόγοι-αντιδραστικοί κλπ….

Δείτε την επίσημη δικαιολογία από τον  Υπουργό Στυλιανίδη, ο οποίος δημόσια είπε ότι (σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ κ. Μανιάτη) ένα πουλί ήταν αυτό που ευθύνεται για την μεγάλη πυρκαγιά στα νότια προάστια…  εδώ

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος

Χ.Β.Μ