Σταθερά στη πρωτοπορία και στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη ο Δήμος Άργους-Μυκηνών

134

Δύο έξυπνα παγκάκια τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία του Άργους έμπροσθεν του Παλαιού Δημαρχείου. Τα παγκάκια είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία είναι ανθεκτικά σε οποιαδήποτε περιβαλλοντική συνθήκη ενώ διαθέτουν αυτόνομη, πράσινη πηγή ισχύος από φωτοβολταϊκά πάνελ, ηλεκτρονικό σύστημα και αξεσουάρ, τα οποία επιτρέπουν στον χρήστη την φόρτιση μπαταριών των ηλεκτρονικών συσκευών τους (έξυπνα τηλέφωνα, tablet κ.λπ.) χρησιμοποιώντας τις 4 διαθέσιμες κοινές θύρες USB. Επίσης το παγκάκι διαθέτει φωτισμό LED, επαγωγικό γρήγορο φορτιστή, σύνδεση στο δίκτυο μέσω wi-fi, τηλεμετρική ενότητα, ηχείο για την αναπαραγωγή μουσικής επιλογής του χρήστη από την συνδεδεμένη συσκευή του και οθόνη.

Για τις δυνατότητες των υπηρεσιών που προσφέρουν τα έξυπνα παγκάκια, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν σκανάροντας με το κινητό τους τηλέφωνο το QR CODE που βρίσκεται στην πίσω πλευρά τους.

 

Αναμένουμε την επόμενη κίνηση της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου. Να θυμίσουμε ότι ήδη κατασκευάζεται το Νέο Δημαρχείο και η Πόλη αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο, αποκτώντας μια νέα αναπτυξιακή προοπτική.