ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ρόλος της Αστυνομίας σε ένα σύγχρονο κράτος είναι κομβικός»

59

Η αναπλ. Βουλευτής Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Ευάγγελο Πιπέρη, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Σπύρο Κατσίρη και με μέλη του Δ.Σ..
Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωσή της για θέματα της αρμοδιότητάς τους, όπως η παραβατικότητα ορισμένων πληθυσμιακών ομάδων, τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της Αστυνομίας και για τρόπους αντιμετώπισής τους.

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΕΥαγγελο Πιπέρη

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου, μετά το πέρας των συναντήσεων έκανε την εξής δήλωση: «Στην περίοδο της πανδημίας, προσωπικά θεωρώ ότι η Αστυνομία διεκπεραίωσε με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο έργο, αυτό της επιτήρησης των περιοριστικών μέτρων. 
Παράλληλα όμως, στον κύριο τομέα ευθύνης της, την ασφάλεια των πολιτών, πιστεύω ότι έχει σημειώσει πρόσφατα αρκετές επιτυχίες στην περιοχή μας, σε σχέση με περιστατικά κλοπών, ναρκωτικών και πολλά άλλα.
Ζήτησα  να συνεχιστούν και να αυξηθούν αυτές οι επιτυχίες, τονίζοντας την προστασία των αγροτών από κλοπές και των εργαζομένων στις δομές υγείας της περιοχής από την απρόκλητη σωματική βία που έχουν απαράδεκτα υποστεί.
Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω, γιατί πιστεύω ότι το έργο της Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικό και ο ρόλος της σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου είναι κομβικός για την κοινωνική ευημερία».