Η πρώτη δήλωση της νέας Γραμματέως του ΠΑΣΟΚ: «Εμπιστευτείτε και πλαισιώστε τη νέα γενιά»

97
Αγγελική Κοντοθανάση

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής της νέας Ν.Ε. Αργολίδας, η νέα Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, Αγγελική Κοντοθανάση, προέβη στην εξής δήλωση:
«…Η φωνή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα ήταν, είναι και θα παραμείνει δυνατή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα για την παράταξή μας, σας καλώ να εμπιστευτείτε και να πλαισιώσετε εμπράκτως τη νέα γενιά, με σκοπό να αγωνιστούμε όλοι για την αναγέννηση αυτής της δημοκρατικής παράταξης. Όλοι μαζί να ενώσουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια. Σας διαβεβαιώνω ότι, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό της κοινωνίας, σε κάθε πόλη, σε κάθε μεγάλο και μικρό χωριό της Αργολίδας, δίπλα στους μη προνομιούχους και σε αυτούς, που έχουν ανάγκη τη δημοκρατική- σοσιαλιστική αυτή παράταξη. Δίπλα σε όλες και όλους, που βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της σημερινής αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής.
Ενωμένοι και υπερήφανοι, με οδηγό μας τον Πρόεδρό μας, το Νίκο Ανδρουλάκη, επιστρέφουμε για να ξαναπιάσουμε το νήμα της ιστορίας. Με πίστη στις αξίες μας και κατανοώντας τις απαιτήσεις του σύγχρονου πια κόσμου, είμαι σίγουρη ότι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να χτίσουμε ξανά την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα, η οποία θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη, την Ελλάδα με τη δυναμικότητά της σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Ελλάδα, που κάθε Έλληνας και Ελληνίδα από τις επόμενες γενιές θα μπορούν να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο, ένα ευοίωνο μέλλον, στην Ελλάδα, η οποία θα σέβεται και θα υπολογίζει τη μεσαία τάξη, που μία δεκαετία τώρα έχει κατακρεουργηθεί».