Πρώτος ο Ψυχογιός στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής, μεταξύ των Αργολιδέων υποψηφίων

167

Η ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης για την εκλογή των μελών της Νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ανέδειξε τον Παναγιώτη Ψυχογιό ως κορυφαίο στέλεχος του κόμματος μεταξύ των Αργολιδέων και όχι μόνον.

Με 729 ψήφους και 17η θέση (μεταξύ των 4464 υποψηφίων) στην προτίμηση των 4493 εγκύρως ψηφισάντων, ο Παναγιώτης Ψυχογιός κατέδειξε πως θα αποτελέσει τον άξονα πέριξ του οποίου θα κτισθεί το νέο πρόσωπο του κόμματος στην Αργολίδα (και όχι μόνον).

Ο ίδιος έγραψε για την εκλογή του, στο προσωπικό του facebook

“Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συντρόφους και στις συντρόφισσες από όλη την Ελλάδα που με τίμησαν με την ψήφο τους, και με επανεξέλεξαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Η τιμή αλλά και η ευθύνη για το μέλλον είναι ακόμα μεγαλύτερη την στιγμή που μετά το πέρας της καταμέτρησης κατέλαβα την 17η θέση, ανάμεσα σε 464 άξιους συντρόφους και συντρόφισσες. Πολλά συγχαρητήρια και καλή θητεία σε όλους και όλες που εκλέχθηκαν από την Αργολίδα. Η εκπροσώπηση του νομού μας θα είναι για άλλη μια φορά ισχυρή στην νέα Κεντρική Επιτροπή. Ελπίζω με ενότητα και αγώνα να υπηρετήσουμε τους συλλογικούς μας στόχους. Ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. Ένας νέος αγώνας #mazi με τον Νίκος Ανδρουλάκης, με την κοινωνία στο προσκήνιο και με στόχο η παράταξη να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια. Καλό μας αγώνα»!

Από τους 464 υποψήφιους εκλέγονται 301. Εξ αυτών οι 100 είναι γυναίκες. Οι 7 θα προέρχονται από τον απόδημο ελληνισμό, και το 10% των εκλεγομένων θα είναι κάτω των 35 ετών.

Αν θέλετε να δείτε την σταυροδοσία όλων των υποψηφίων κοιτάξτε ΕΔΩ

Υ.Γ. Είναι προφανές ότι στην αναφορά του Παναγιώτη Ψυχογιού ως πρώτου, δεν έχει ληφθεί υπ’ όψη η εκλογή του Παύλου Χριστίδη λόγω του ότι υπήρξε υπ. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ