Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς κάθε χρόνο, συνδέεται με τα άνθη, την φύση, τον ήλιο, το φως, το γλέντι, τη χαρά και την ελπίδα για ανανέωση. Κι αυτήν την ανανέωση την προσδοκούμε να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής μας, και να συμβαδίζει με την αναγέννηση και την ανανέωση της φύσης.

Ενδόμυχα η Πρωτομαγιά συνδέθηκε με την χαρά και το γλέντι. Για τον σύγχρονο άνθρωπο ο Μάιος είναι ο 5ος μήνας του έτους, αλλά για τους προγόνους μας ήταν ο 11ος, και ονομαζόταν Θαργηλιών. Ο Μάιος πήρε το όνομα του από την νύμφη Μαία, την ομορφότερη των Πλειάδων, μητέρα του θεού Ερμή.

Ο μήνας Μάιος για το 2022 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως είχα γράψει και στο παρελθόν, γιατί συμβαίνουν πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα. Μια  μέρα πριν την Πρωτομαγιά, στις 30 Απριλίου, είχαμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς, μια έκλειψη μερική ηλιακή, στο ζώδιο του Ταύρου, που μας έδωσε αρκετά μηνύματα για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Ταυτόχρονα είχαμε και μια δεύτερη Νέα Σελήνη του Απριλίου. Κι όλα αυτά, υπό την σκιάν της ιστορικής συνόδου Δία – Ποσειδώνα, που η ενέργεια της διαρκεί και θα διαρκεί για πολύ καιρό ακόμα, εφ΄όσον μιλάμε για έναν κύκλο 13 ετών, μέχρι να συμβεί ξανά μια παρόμοια σύνοδος.

Κατά την 1η Μάιου λοιπόν, στο ξημέρωμα, παρατηρούμε πως όλοι οι πλανήτες έχουν μετακινηθεί στην ανατολική πλευρά του ωροσκοπίου, πράγμα που συναντάμε συχνά τον τελευταίο καιρό, όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα.  Ανατέλλει το ζώδιο του Ταύρου, και η κυβερνήτρια του Αφροδίτη είναι ακόμα δυνατή στους Ιχθύες, σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου, στον 1ο οίκο, δείχνουν ότι και για το επόμενο διάστημα, τα θέματα που θα μας απασχολήσουν σχετίζονται με τα οικονομικά και την διατροφή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μας ενημερώνει πως ότι είναι να συμβεί θα είναι ξαφνικό και αναπάντεχο. Ήδη ο κόσμος είναι καλά πληροφορημένος. Το θέμα είναι πόσοι τα πιστεύουν.

Ο Μάιος δεν είναι ένας ήσυχος μήνας. Ο ρομαντισμός που αποπνέει είναι μόνο στην σφαίρα της φαντασίας μας. Είναι γεμάτος «εκρήξεις» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το τι γίνεται έξω από την πόρτα μας ελάχιστοι το γνωρίζουν.

Όχι, ο πόλεμος δεν τελειώνει. Όχι δεν πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα σε δυο εχθρικές χώρες. Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο. Πρόκειται για έναν πόλεμο ενεργειακό, μεταφυσικό, που προετοιμαζόταν πολλά χρόνια, και άρχισε να γίνεται φανερός στο τέλος του 2020. Ο πόλεμος εξαπλώνεται. Θα μπουν στον χορό πολλές χώρες, θα ανάψουν κι άλλες εστίες. Η Ευρώπη θα ματώσει. Στην Γαλλία οι εκλογές δεν τελείωσαν ακόμα. Υπάρχει και συνέχεια, που δεν την περιμένει κανείς. Συνεχώς θα βγαίνουν στο φως κρυμμένα μυστικά, αλλά δυστυχώς ελάχιστοι θα τα πιστεύουν.

Τα θέματα της υγείας δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Έχουν μέλλον. Μια νέα επιδημία, ένας νέος ιός ή μια νέα μετάλλαξη είναι προγραμματισμένη για να ενσκήψει αργότερα. Και προσοχή στα παιδιά. Οι πολεμικές συγκρούσεις αναστέλλουν τις από χρόνια οργανωμένες αλλαγές που εξυπηρετούν μεγάλα συμφέροντα. Πρέπει να χυθεί αίμα για να γίνει η κάθαρση. Η εκπλήρωση ενός πεπρωμένου συντελείται παγκόσμια. Να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν