ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώθηκαν 29 υδατοδρόμια που είναι σε πορεία αδειοδότησης σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας τις προσδοκίες για την λειτουργία ενός επαρκούς δικτύου.

Δυστυχώς το Κατάκολο απουσιάζει από τη λίστα και πως άλλωστε μπορούσε να είναι προτεραιότητα αυτής της Δημοτικής αρχής; Ενημερώνουμε δε τους δημότες, ότι υπάρχει ήδη ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ (με δεκάδες χιλιάδες ευρώ) και ΕΤΟΙΜΗ μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων που θα αραχνιάζει σε κάποια συρτάρια. Μάλιστα είχε προβλεφθεί η άδεια να βγει στο όνομα του Λιμενικού Ταμείου μας και όχι στην εταιρία (όπως γίνεται στην Κυλλήνη).

Τίποτα αναπτυξιακό δεν είναι ουσιαστικά(γιατί από λόγια μας χόρτασαν) στη λίστα αυτής της δημοτικής αρχής. Προτιμούν να έχουν τη δική τους λίστα-Πέτσα στα ΜΜΕ, ώστε να τους προβάλλουν καθημερινά για οτιδήποτε ανούσιο.

Αναπτυξιακό θεωρούν προφανώς το κόψιμο του γκαζόν-το κούρεμα στις τριανταφυλλιές(που καλώς γίνονται αλλά προβάλλονται δυσανάλογα) ή τα ατέλειωτα ταξίδια αιρετών-συμβούλων κλπ συγγενών σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα γραφεία των Αθηνών, με μηδενικό φυσικά αποτέλεσμα όπως δείχνει η σκληρή πραγματικότητα για το Δήμο μας.

Το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει είναι να έχουν εκτοξευθεί τα έξοδα μετακινήσεων (και τα παρελκόμενα) σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Τρία(3) ολόκληρα χρόνια δημοτικής αρχής λοιπόν, με ατέλειωτες κατ-επείγουσες Οικονομικές επιτροπές και αναμορφώσεις επί αναμορφώσεων, που ποτέ δεν βρήκαν χώρο να συμπεριλάβουν το υδατοδρόμιο του Κατακόλου, σε αντίθεση από τις συνεχής κατατμήσεις(αυτό θα το πούμε αναλυτικά στο μέλλον) που πλημμυρίζουν τη θεματολογία.

Απορώ δε και με την αδράνεια(;) των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που έχουν μέλη στο Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου, στο θέμα του υδατοδρομίου, όπως και σε πολλά άλλα «καυτά» θέματα του λιμανιού, τα οποία στο άμεσο μέλλον θα δημοσιοποιήσουμε (μόνοι μας πλέον, εφόσον δεν υπήρξε ανταπόκριση με αυτούς που συνομιλήσαμε) δημόσια.

Υ.Γ. Δεν ξέρω ποιος (και εάν) θα μας απαντήσει. Άλλωστε ζήσαμε πρόσφατα στο Δ.Σ, μια κατάφωρα εξωθεσμική αλλαγή διοίκησης (που θα κριθεί η νομιμότητά της σε άλλα όργανα που έχουμε προσφύγει) στο Λιμενικό Ταμείο και τελικά καταλήγουμε να βλέπουμε το ίδιο έργο!

Το Λιμενικό Ταμείο να εκπροσωπείται πάλι από τον παραιτηθέντα(;) Πρόεδρο του, Δήμαρχο Πύργου και τον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου(;) και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΠ, σε πρόσφατη επίσκεψη στην Αθήνα.

Τελικά άλλαξε η διοίκηση στην ουσία ή μόνο στα «χαρτιά», για να επωμισθούν άλλοι κάποια «ζητήματα» που λιμνάζουν;

Που ήταν ο νέος Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου;

Τι δουλεία έχει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ(από εκεί μισθοδοτείται πλουσιοπάροχα να μην ξεχνάμε) να βρίσκεται συχνά-πυκνά εκτός Πύργου, για θέματα που καμία σχέση δεν έχουν με την ΔΕΥΑΠ;(δεν θα είχαμε κανένα θέμα εάν όλες αυτές οι απουσίες του εν Αθήναις ήταν εκτός ωραρίων εργασίας, από την υπηρεσία που μισθοδοτείται…).

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Τι λέτε; Υπάρχουν λογικές εξηγήσεις στα ερωτήματά μου;

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν

Νεκρά από φόλες 4 σκυλιά και 3 γάτες στο Σκαφιδάκι Άργους

Με φόλες λύνουν το πρόβλημα των αδέσποτων στο Σκαφιδάκι του Δήμου Άργους Μυκηνών. Θύματα δηλητηρίασης,…

% μέρες πρίν

Προεκλογική εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στο Άργος

Το Πατριωτικό κόμμα ΝΙΚΗ, πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση στο Άργος με σκοπό την παρουσίαση μέρους του…

% μέρες πρίν