Οι ‘Ένοπλες Δυνάμεις  της Πατρίδας  μας, στον κλοιό των «δικαιωματιστών»

165

Ένα-ένα αλλώνονται , με ευθύ ή πλάγιο τρόπο, οι δομές της κοινωνίας μας, για χάρη των μειονοτήτων και των «δικαιωματιστών». Σειρά παίρνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, με μια «περίεργη» και καθόλου τυχαία εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.  Προφανώς  είναι στο σχέδιο των τελευταίων Κυβερνήσεων της Ελλάδας, να μην μείνει όρθιο τίποτα, στα πλαίσια μια λεγόμενης «πολιτικής ορθότητας» και μιας ακόμα ένδειξης ότι οι Κυβερνήσεις μας δεν κυβερνούν, αλλά απλά εκτελούν εντολές από τα ξένα κέντρα.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την ίδρυση τμήματος  «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» και τον περιβόητο  Μιχάλη Λώλη; Την πρόσφατη τροπολογία για  την απαγόρευση των πρακτικών μεταστροφής για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που προωθεί ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τον Προσωπικό Ιατρό;

Πρόσφατα η απαγόρευση των τρανσέξουαλ στις Ε.Δ των Η.Π.Α, του Ντόναλντ Τράμπ, σήκωσε αντιδράσεις από ομάδες που έλεγαν ότι : «αφήνει μόνο(!) 18 χώρες με πλήρη δικαιώματα LGBT στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Μάλιστα έδωσαν και κοινή συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια συνεδρίου στην Ουάσιγκτον στις 20 Οκτωβρίου 2014.

Ο-Η Ταγματάρχης Αλεξάντρα Λάρσον των Σουηδικών Ενόπλων Δυνάμεων (δεύτερη από αριστερά), μιλά μαζί με συναδέλφους τρανς μέλη της υπηρεσίας. Την-τον  δεκανέα Natalie Murray (δεξιά), των Καναδικών Ενόπλων Δυνάμεων. Την-τον Ταγματάρχη Donna Harding, (δεύτερη από δεξιά), του Βασιλικού Αυστραλιανού Στρατού Νοσηλευτικού Σώματος  και η-ο λοχίας Lucy Jordan κέντρο), της Πολεμικής Αεροπορίας της Νέας Ζηλανδίας.

Σύντομα και στη χώρα μας;