Μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα της πορείας του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη

Η αρχική διστακτικότητα του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για ανάθεση αρμοδιοτήτων Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη, στον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, φαίνεται να δικαιώνεται από την πορεία των πραγμάτων. Συγχρόνως, εξασθενεί η ισχύς των παραγόντων (άνθρωποι και συνθήκες) που “πίεσαν” για τον διορισμό του στην κορυφαία θέση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην Αργολίδα.

Για λόγους που ακόμα δεν έχουν διασαφηνισθεί, τους τελευταίους μήνες, η τάση αυτονόμησης που επιδεικνύει ο τ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας δεν δείχνει να του βγαίνει. Αντιθέτως, δημιουργεί φυγόκεντρες τάσεις στο περιβάλλον των στελεχών που μέχρι σήμερα τον υποστήριζαν.

Η γκάφα της υποδοχής του Άδωνη Γεωργιάδη, εν αγνοία του Περιφερειάρχη, άφησε πληγές που δεν επουλώνονται εύκολα. Η έναρξη του έργου πυρασφάλειας του Αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών, επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της ιδιοκτησιακής εκμετάλλευσης των καντινών που έχουν εγκατασταθεί σε μη προβλεπόμενες θέσεις. Η εξασθένηση της παρεμβατικής του πολιτικής δυνατότητας, στην διαμόρφωση του ανανεωμένου ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, προβληματίζει πλήθος μεσαίων τοπικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος με ενδεχόμενη την αναθεώρηση της προτίμησης ψήφου προς το πρόσωπό του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2013.

Στα μαύρα σύννεφα που εμφανίζονται στον ορίζοντα της πορείας του Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, ο ίδιος, όπως δηλώνουν πηγές του περιβάλλοντός του, απαντά δηλώνοντας ότι θεωρεί δεδομένο τον επαναδιορισμό του ως Χωρικού αντιπεριφερειάρχη και την επανεκλογή του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2013.

Οι εξελίξεις θα δείξουν!

Βασίλης Διαμαντάκος

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν