Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για διεκδίκηση του Δήμου Ναυπλιέων, κόντρα στον Δημήτρη Κωστούρο

133
Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Μάκαρης θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του ως επί κεφαλής δημοτικής παράταξης, για διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του δήμου Ναυπλιέων, την Τετάρτη στις 19.00 με ειδική εκδήλωση που οργανώνει στο ξενοδοχείο Αμαλία.

Επαληθεύοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ο Κώστας Μάκαρης επισημοποίησε το γεγονός, με προσωπική πρόσκληση προς εκπροσώπους των Τοπικών ΜΜΕ, η οποία έφτασε στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των δημοσιογράφων σήμερα Δευτέρα, το απόγευμα.

Αν και η πρόσκληση αναφέρεται σε «…σε κλειστή εκδήλωση που αφορά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, για την Δημαρχία του Δήμου Ναυπλιέων», ωστόσο, στενός του συνεργάτης άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι ενδεχομένως να παρίστανται και κάποιοι εκ των κορυφαίων υποψηφίων και υποστηρικτών του συνδυασμού του.

Παραμένει άγνωστό αν ο Κώστας Μάκαρης, ταυτόχρονα με την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του θα ανακοινώσει και το όνομα της υπό δημιουργία δημοτικής παράταξης. Όπως όμως μας διαβεβαίωσαν από το περιβάλλον του «η βασική σύνθεση του ψηφοδελτίου είναι έτοιμη και περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα με εντυπωσιακή εξακτίνωση στο σύνολο των Δημοτικών Διαμερισμάτων».