Η Ελένη Παναγιωτοπούλου μιλάει για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

89
Ελένη Παναγιωτοπούλου

Η καρδιολόγος Ελένη Παναγιωτοπούλου, κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται με δηλώσεις της στο Συνέδριο του κόμματος που ξεκινά αύριο Παρασκευή.

«Είναι ένα πολυθεματικό συνέδριο» μας λέει η υπ. βουλευτής Αργολίδας. «Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει από το Περιβάλλον και την Ενεργειακή κρίση μέχρι την Ασφάλεια των Πολιτών, την καθημερινότητα του Πολίτη, την Οργάνωση του κράτους, μέχρι και την ενδυνάμωση της διεθνούς θέσης της χώρας μας. Συγχρόνως επικεντρώνει στα προβλήματα της Νέας γενιάς και τις Ιδεολογικές μας καταβολές».

«Η Νέα Δημοκρατία καταφέρνει, στα 50 σχεδόν χρόνια της ζωής της να διατηρεί μία συνέχεια μένοντας πιστή στις αρχές της, παράλληλα όμως εξελίσσεται σε ένα σύγχρονο κόμμα», μας λέει και τονίζει ότι «θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο που θα εστιάσει στα προβλήματα και στις προτεινόμενες λύσεις. Να μην ξεχνάμε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που έχει σχέση με την κοινωνία και που εστιάζει στην κοινωνία».

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο οποίο θα παραστούν σημαντικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ολόκληρη η δήλωση στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/i-eleni-panagiotopoulou-gia-to-synedrio-tis-neas-dimokratias-2/