Ο Μανώλης Φλωρής αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» για τα δόντια του Τάσου Λάμπρου

32

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας, Μανώλης Φλωρής, έδωσε στη δημοσιότητα την απάντησή του στα περί ανεπάρκειας που αποπειράθηκε να του καταλογίσει ο αντιπολιτευόμενος σύμβουλος Τάσος Λάμπρου.

«Θα υπενθυμίσω τι έγραφε και τι υποστήριζε ο κ. Λάμπρου, σε δελτίο τύπου που διένειμε στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο, με αφορμή την κριτική των πεπραγμένων των δύο χρόνων της παρούσας Δημοτικής Αρχής» γράφει ο Μανώλης Φλωρής και παραθέτει τα (μόλις προ 6μήνου) όσα εγκωμιαστικά έλεγε ο Τάσος Λάμπρου γι’ αυτόν:

Μανώλης Φλωρής

Τα μόνα σοβαρά έργα και ενέργειες που έχουν γίνει στη Κοιλάδα, Πορτοχέλι και Ερμιόνη έχουν γίνει ευτυχώς από το δημοτικό λιμενικό ταμείο υπό την προεδρία του μέλους της παράταξής μας  κ. Μανώλη Φλωρή”.

«Δηλαδή», συνεχίζει ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, «στα δύο χρόνια θητείας μου ήμουν άκρως επιτυχημένος σε έργα και ενέργειες, ενώ στα δυόμιση χρόνια θητείας μου έγινα ελλιπέστατος κατά τον κ. Λάμπρου»!!!

Στην ίδια απάντηση, προτείνει: «Είμαι στην διάθεσή τους να επισκεφτούμε όλα τα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας, για να σημειώσουμε τα έργα που έγιναν εκεί κατά την προηγούμενη πενταετή δημοτική περίοδο 2014-2019, κατά την οποία ο κ. Αποστόλου ήταν στην διοίκηση του Δήμου και οι κ.κ. Λάμπρου και Τόκας στην αντιπολίτευση.

Και να με ενημερώσουν πόσο ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση των λιμανιών και ποιες παρεμβάσεις έκαναν για έργα, από την θεσμική θέση που κατείχε ο καθένας».

Και καταλήγει αναφερόμενος σε έργα που είναι προγραμματισμένα για το άμεσο επόμενο διάστημα: «Έχω ήδη ενημερώσει πως βρισκόμαστε στην διαδικασία εκπόνησης μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία για την χερσαία ζώνη Λιμένα Κοιλάδας, η οποία περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση όλου του παραλιακού δρόμου, αντικατάσταση των πλακών του παραλιακού πεζοδρομίου από την είσοδο της Κοιλάδας έως το ύψους του Ηρώου και επέκταση πεζοδρομίου και φωτισμού μέχρι το φανάρι της ιχθυόσκαλας.

Κάτι το οποίο γνωρίζει και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοιλάδας, παρουσία του οποίου είχαμε κάνει, προ τριμήνου περίπου, αυτοψία του λιμανιού με μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να δοθούν κατευθύνσεις για την παραπάνω μελέτη.

Το έργο που έχει συντελεστεί στα Λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι πολύ μεγάλο, παρ’ όλες τις αντιξοότητες της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, τις ελλείψεις σε προσωπικό, τις ελλείψεις σε υλικά και τις καθυστερήσεις των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Όπως και να έχει το έργο της εκάστοτε διοίκησης, κρίνεται από τους Δημότες στο τέλος της δημοτικής θητείας».