Η Σύνοδος των Επιμελητηρίων της Ελλάδας θα φιλοξενηθεί σε Άργος και Ναύπλιο

99

Ένα κορυφαίο γεγονός για την Αργολίδα και την Ελληνική Οικονομία θα λάβει χώρα το διήμερο 13 και 14 Μαΐου 2022. Η σύνοδος των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων της Ελλάδος.

Η δικτύωση και το κύρος του Προέδρου του ΕΒΕ Αργολίδας, Φώτη Δαμούλου, η ύπαρξη εξαιρετικών υποδομών (“Αίθουσα Τέχνης Μ. Αλέξανδρος” στο Άργος και “Φουγάρο” στο Ναύπλιον), αλλά και η δυνατότητα αναβαθμισμένων υπηρεσιών φιλοξενίας, συνέβαλαν ώστε το ΕΒΕΑ “να κερδίσει” το συνέδριο αυτό που διεκδίκησαν 30 πόλεις.

Την υψηλού κύρους δράση συνόδου της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα χαιρετίσουν οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, κ.κ. Σταϊκούρας και Γεωργιάδης ενώ θα παραστούν και εκπρόσωποι των κομμάτων (με πιθανή παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη).

Θα μιλήσουν, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Ι. Μασούτης και ΕΒΕΑ Φ. Δαμούλος.

Η πλούσια θεματολογία και τα πάνελ συζητήσεων άπτονται των Επιμελητηριακών θεμάτων και των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.

Πέραν όλων των άλλων, η Σύνοδος των κορυφαίων επικεφαλής των παραγωγικών φορέων θα συνεισφέρει στην Τοπική οικονομία περισσότερα από 200.000 ευρών, λόγω της φιλοξενίας επί διήμερο 250 εκπροσώπων και συνοδών.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Προέδρου του ΕΒΕΑ στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/fotis-damoulos-filoxenoume-ti-synodo-ton-epimelitirion-tis-elladas/