Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια – αστρολόγος….

Η 30η Απριλίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Κι αυτό οφείλεται σε πολύ σημαντικά πλανητικά φαινόμενα, αρχής γενομένης από τον Ερμή, που κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους, ζώδιο της κυριαρχίας του, όπου μέχρι τις 22 Μαΐου, και ξανά πάλι από 14 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου θα μας δίνει όλη του την δύναμη και την εύνοια.

Την ίδια ημέρα, μάλλον την νύχτα στις 11.30 περίπου, έχουμε μια δεύτερη Νέα Σελήνη, στην 10η μοίρα του Ταύρου. Ταυτόχρονα βλέπουμε πως σχηματίζεται μια σύνοδος τριών πλανητών στους Ιχθύες, Ποσειδώνα, Δία, και Αφροδίτης. Η Νέα Σελήνη με τον Ήλιο πλησιάζουν τον Ουρανό, στον 5ο οίκο, τον οίκο όπου κατοικούν όλα όσα μας διασκεδάζουν, η εστίαση, η χαρά μας, αλλά και τα παιδιά μας.

Θεωρώ όμως πως το κορυφαίο γεγονός είναι η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, που πραγματοποιείται το ίδιο βράδυ . Πρόκειται για μια μερική έκλειψη Ηλίου, που δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα, και θα συμβεί στην 10η μοίρα του Ταύρου.

Το γεγονός ότι η έκλειψη γίνεται στον 5ο οίκο, σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε κάποια θέματα σχετικά με την διασκέδαση, την εστίαση και τα παιδιά μας. Όμως, ο δικός μας 5ος οίκος, για τα άτομα που ασκούν εξουσία είναι ο δικός τους 8ος, δηλαδή σχετίζεται με τον θάνατο. Δεν θα εκπλαγώ αν αργότερα ακούσουμε για θανάτους ή ακόμα και δολοφονίες κάποιων επιφανών….

Θα υπάρχουν προβλήματα με τους καρπούς της γης, καταστροφές ή έλλειψη από διάφορες αιτίες. Ο Ταύρος είναι «ζωώδες» ζώδιο, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε και κάποια προβλήματα στα κοπάδια, βοοειδών ή άλλων ζώων. Έτσι κι αλλιώς, τα πρώτα μηνύματα έχουν φτάσει εδώ και πολύ καιρό, πως το φρέσκο κρέας πρέπει να αντικατασταθεί με πλαστικό, και όλα τα βοοειδή να σφαγιαστούν, γιατί …..μολύνουν την ατμόσφαιρα.

Ο Ταύρος είναι σταθερό και γήινο ζώδιο. Μια έκλειψη στον Ταύρο πιθανώς να σημαίνει κάποια γεγονότα που θα διαταράξουν τις παραδοσιακές δομές μιας κοινωνίας. Εκτός από τα αιματηρά γεγονότα που ήδη συμβαίνουν βόρεια, σοβαρά γεγονότα θα εξελιχθούν και δυτικότερα, και μάλιστα με μεγάλη ένταση. Κάποιος κίνδυνος για πυρηνικά θα πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας, και δεν αποκλείεται καθόλου οι φόβοι μας να είναι βάσιμοι.

Ελάχιστη ώρα μετά την έκλειψη, ένα σημαντικό αστέρι θα βρεθεί κοντά στον ωροσκόπο. Πρόκειται για το Ras Alhague, το α’ του αστερισμού του Οφιούχου. Ο αστερισμός του Οφιούχου δίνει μια παθιασμένη φύση στους ανθρώπους , μια φύση που εύκολα χειραγωγείται, μια τύφλωση και αδιαφορία μπροστά σε κινδύνους, και εξάπτει το μίσος και την εκδικητικότητα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες λοιπόν θα ξεκινήσει και η δεύτερη Νέα Σελήνη του Απριλίου. Τι να περιμένουμε; Θα έλεγα, απ’ όλα. Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, δεν τελειώνει γρήγορα. Θα ξεκινήσουν και άλλες εστίες πολέμου. Σιγά σιγά θα μπουν κι άλλες χώρες στον χορό. Θα πρέπει πλέον να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρόκειται για κάτι που θα εκτονωθεί εύκολα. Θα κρατήσει πολύ καιρό. Όσο για την πανδημία, η εφευρετικότητα των αρμοδίων θα πρέπει να πάρει βραβείο.

Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, και ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν