Χιλιάδες είναι πλέον οι πολίτες που προχωρούν σε ομαδικές αγωγές, εναντίον των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την χώρα.

Στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας, δικηγόροι σε συνεργασία με καταναλωτικές οργανώσεις καλούν καταναλωτές με υψηλά ποσά στη ρήτρα αναπροσαρμογής να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

Επίσημα ανακοινώθηκε ότι καθημερινά θα κόβονται πάνω από 1000 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και ότι πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών πληρώνει με διακανονισμό (έως πότε θα μπορούν να κάνουν και αυτό;) Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα η προσφυγή στη δικαιοσύνη, να αποτελεί μονόδρομο.

Η ταχύτατη φτωχοποίηση του συντριπτικού μέρους του πληθυσμού, δεν αντιμετωπίζεται με ψίχουλα των 50 ή λίγο παραπάνω ευρώ σε ένα μικρό μέρος αυτού. Η σύγκριση με πολιτικές άλλων Κυβερνήσεων της Ε.Ε , οι οποίες παίρνουν ΡΙΖΙΚΑ και ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ μέτρα σε αυτό το τομέα, δεν φαίνεται να «συγκινεί» την Κυβέρνηση, η οποία εξακολουθεί να είναι το πιο «καλό παιδί» και το πιο υπάκουο στις εντολές των Βρυξελλών και των εταιριών.

Η κάλυψη από τα περισσότερα συστημικά ΜΜΕ δύσκολα θα θολώσει τα νερά. Άλλωστε σε λίγο δεν θα υπάρχει ρεύμα για να δει τηλεόραση ο πολίτης και δεν θα μπορούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο, εφόσον δεν θα έχουν τηλεθεατές και όσοι απομείνουν δεν θα έχουν φαγητά στα ντουλάπια.

Δείτε εδώ ένα video με συμβουλές νομικών από το ΙΝ.ΚΑ και όχι μόνο.

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Παρουσίαση του περιοδικού LIBER APERTUS (ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ) στο Ναύπλιο

Η Συντακτική Ομάδα του περιοδικού LIBER APERTUS (ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του 1ου…

% μέρες πρίν

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Έτσι υποδεχτήκαμε τον Ράμα

Γέμισε τρυκάκια το Γαλάτσι και η Αλβανική Πρεσβεία με το σύνθημα «Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο,…

% μέρες πρίν

Παρεμβάσεις προστασίας ζωής, και περιουσίας των πολιτών

Εκτεταμένες παρεμβάσεις προστασίας της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών και εργασίες…

% μέρες πρίν

Η ANAVASIS COURIER, ζητά διανομέα. Απαραίτητη η Αγγλική γλώσσα. Επιθυμητή Προϋπηρεσία. EMAIL για αποστολή βιογραφικού:…

% μέρες πρίν