Γράφει η Θέκλα Μεταξά…Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Μιλήσαμε ήδη για την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που πραγματοποιείται στις 30 Απριλίου, και ταυτόχρονα βλέπουμε και την δεύτερη νέα Σελήνη μέσα στον ίδιο μήνα. Είχα γράψει ότι τα μηνύματα που μας φέρνει αυτή η έκλειψη, θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται από τις 18 Μαΐου, όταν ο Ήλιος φτάσει στις 27 μοίρες του Ταύρου, στις μοίρες δηλαδή που βρίσκεται η Αφροδίτη (στους Ιχθύες), την ώρα της έκλειψης.

Είχα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου σε θέματα που αφορούν την διασκέδαση, την εστίαση, τα παιδιά, και είχα αναφέρει για εξάπλωση του πολέμου και σε άλλες χώρες, δυτικότερα από τα σημεία που διεξάγεται τώρα. Ήδη άρχισαν να έρχονται τα μηνύματα των άστρων. Κυκλοφορεί η φήμη για μια επιδημία που πλήττει τα παιδιά μέχρι 16 ετών. Εύχομαι να σταματήσει εδώ. Ο πόλεμος που διεξάγεται ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία εξαπλώνεται δυτικότερα. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα της 12ης Απριλίου, ισχύει ακόμα. Ότι φέρνει ο Ποσειδώνας, το εξαπλώνει ο Δίας. Ήδη ο πόλεμος αυτός άρχισε να αφορά την Υπερδνειστερία  και την Μολδαβία. Θα προχωρήσει και σε άλλες χώρες.

Πιστεύω πως και η κεντρική Ευρώπη δεν θα έχει ένα ήσυχο και ειρηνικό καλοκαίρι. Οι πρόσφατες προεδρικές εκλογές της Γαλλίας δεν αφήνουν έναν ειρηνικό απόηχο. Οι Δεσμοί της Σελήνης παίζουν σοβαρό ρόλο στην εκπλήρωση του πεπρωμένου. Κρύβονται  πολλά, που ακόμα δεν έχουν φανερωθεί. Θα ξεσπάσουν όμως σύντομα. Και θα είναι αιματηρά.

Ερχόμαστε και πάλι στην Πατρίδα μας. Από τις 13 Μαΐου, μέχρι τις 19, θα συμβούν πολλά!!!!Ο Δίας ήδη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, ο Ήλιος θα έχει κάνει την διέλευσή του από τον πλανήτη του απροσδόκητου και του ξαφνικού, τον Ουρανό, και την ημέρα εκείνη, στις 13 Μαΐου, θα κάνει συζυγία ακριβείας με τον Βόρειο Δεσμό. Η Γαία διεκδικεί τα δικαιώματα της. Και θα το δείξει με κάθε τρόπο.

Η επόμενη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, ημέρα της Πανσελήνου, και θα είναι ολική Σεληνιακή, στο ζώδιο του Σκορπιού, ενώ ταυτόχρονα ο Ήλιος που εκείνη την στιγμή θα κυβερνά τον 4ο οίκο, της Πατρίδας, θα βρίσκεται στον 12ο δυσμενή οίκο, μαζί με τον Αλγκόλ. Η έκλειψη πραγματοποιείται στον 6ο οίκο, της υγείας, έτσι για να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πανδημία, και ότι σύντομα θα πάρουμε ειδήσεις για νέους ιούς και μέτρα αντιμετώπισης. Και φτάνουμε στην 19η Μαΐου, στην 01.15 π.μ. Ο Ήλιος θα βρίσκεται ακριβώς στις ίδιες μοίρες που βρισκόταν η Αφροδίτη στις 30 Απριλίου, κατά την ηλιακή έκλειψη. Με έντονη και πάλι την παρουσία του Αλγκόλ, τόσο κοντά στον Ήλιο, όσο και την ακμή του 4ου οίκου. Μας κυνηγάει αυτό το αστέρι αυτές τις μέρες. Επιμένει. Θέλει να του δώσουμε μεγάλη προσοχή.

Ο Αλγκόλ συνδέεται με ξαφνικούς θανάτους, δολοφονίες, αποκεφαλισμούς… Στις θέσεις που θα τον βρίσκουμε τον Μάιο, θα μας προετοιμάζει για σκληρές καταστάσεις.

Μην κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά στις προειδοποιήσεις των ουρανίων σωμάτων. Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι μαζί τους. Μας μεταφέρουν μηνύματα από θεϊκές οντότητες, κι εμείς οφείλουμε να βαδίζουμε σε αρμονία με αυτά τα μηνύματα. Σεβαστείτε τα άστρα, την Γαία και την Φύση.

 

 

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν