Θέλετε μια πρόσκληση για δωρεάν παρακολούθηση του τελικού κυπέλου Αργολίδας; 

94

Μετά από σύσκεψη  που έγινε στο Α.Τ Άργους παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, Μελών του Δ.Σ και αντιπροσώπων του Παναργειακού και του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, αποφασίσθηκαν τα μέτρα  για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Αργολίδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, στο ΔΑΚ  ΑΡΓΟΥΣ, (ώρα έναρξης 18:00)

Α)  Η είσοδος θα επιτρέπεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  μόνο με πρόσκληση που θα προμηθεύονται οι φίλαθλοι των ομάδων από το Δ.Σ  του κάθε  σωματείου. Στην  κάθε πρόσκληση θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και Α.Μ.Κ.Α ή Α.Δ.Τ. του φέροντος. Το κάθε σωματείο θα κρατά λίστα  των εισερχομένων φιλάθλων στην οποία θα αναγράφεται  το ονοματεπώνυμο των εισερχομένων, η οποία θα παραδοθεί στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας και στο Α.Τ.ΑΡΓΟΥΣ.

Β) Θα τηρηθεί κατά την είσοδο αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο  σύμφωνα με την ΚΥΑ(ΦΕΚ 1724 Β΄)  (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid test, PRS)

Γ) Κατά την είσοδο στο γήπεδο είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η επίδειξη  της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριου ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου για την ταυτοπροσωπία.

Ποδοσφαιρικά  σωματεία που θέλουν να προμηθευτούν  προσκλήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στο τηλέφωνο 2752028744 ή στο e-mail epsargolidas@gmail.com).

To κάθε σωματείο της ΕΠΣΑ δικαιούται 10 προσκλήσεις.