“Ασφυξία” στην αγορά με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής

173

Οι εμμονές του Δημάρχου είναι πάνω από το καλό της κοινωνίας και του εμπορικού κόσμου;

Οι συνεχόμενες αλλαγές που έχει κάνει (και συνεχίζει να κάνει) στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας ο Δήμαρχος Πύργου, έχουν προκαλέσει ασφυξία ρευστότητας στην αγορά.

Τα τιμολόγια πληρωμής αγαθών και υπηρεσιών συσσωρεύονται στα γραφεία, τη στιγμή που οι επαγγελματίες του Δήμου μας και όχι μόνο, έχουν πάνω τους περασμένη τη θηλιά δεκάδων υποχρεώσεων . ΙΚΑ-ΕΝΦΙΑ-ΦΟΡΟΙ-ΕΝΟΙΚΙΑ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ, πρέπει να πληρωθούν, ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να δουλέψουν τη κρίσιμη αυτή περίοδο του Πάσχα, αλλά και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι επαγγελματίες, που συναλλάσσονται αυτή τη περίοδο με το Δήμο Πύργου, έχουν την ατυχία να είναι σε δεύτερη μοίρα, πίσω από το μεγάλο «εγώ» του Δήμαρχου Πύργου, ο οποίος εξοστρακίζει τον οποιοδήποτε υπάλληλο δεν συμφωνεί με τις τακτικές του. Διάθεση συνεργασίας δεν υπάρχει από τη πλευρά της Δημοτικής Αρχής, που προτιμά να καταφεύγει συνέχεια σε εξωτερικούς συνεργάτες και παράλληλα να επιβαρύνει δραματικά το Ταμείο του Δήμου, με αυτή τη κίνηση, χωρίς τελικά να παράγει έργο.

Τον καλούμε έστω και την ύστατη ώρα να πρυτανέψει η λογική και να βάλει το «εγώ» του κάτω από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και της αγοράς. Οι λίγοι και εκλεκτοί που συνεχώς «εμπλέκονται» με τις διάφορες εκδηλώσεις δεν αποτελούν την κοινωνία, αλλά μόνο μια παρανυχίδα αυτής.

Πληρώστε τις υποχρεώσεις σας ΤΩΡΑ, πριν έχουμε και άλλα λουκέτα στην αγορά….