ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

95

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2020, όπου πραγματοποιήθηκε η ιστορική σύνοδος Δία – Κρόνου στην 1η μοίρα του Υδροχόου, άρχισε να γίνεται ορατός ο πόλεμος που είχε ξεκινήσει 20 χρόνια πριν. Αόρατες όμως παρέμειναν για την πλειονότητα του κόσμου, οι δυο μεγάλες αντίπαλες δυνάμεις που πολεμούσαν.

Η έκβαση και το αποτέλεσμα αυτού του πολέμου, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα, είτε σε μια νέα μεγάλη περίοδο ανάπτυξης, έτσι όπως υπόσχεται η Υδροχοϊκή εποχή, είτε στην επιστροφή σε έναν Μεσαίωνα, τόσο σκοτεινό, που ο Μεσαίωνας που γνωρίζουμε θα μοιάζει με Παράδεισο.

Κατά την διάρκεια του 2022, υπάρχουν ορισμένα πλανητικά γεγονότα που μας ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα, εφ’ όσον η επίσημη ενημέρωση είναι παραπλανητική και κατευθυνόμενη. Ένας από τους πιο ιδιαίτερους μήνες αυτής της χρονιάς είναι ο Απρίλιος, που όπως έχουμε ήδη πει, φιλοξενεί δυο από τα πιο σημαντικά γεγονότα: Την σύνοδο Άρη – Κρόνου και την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα.

Η σύνοδος Άρη – Κρόνου πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου, και ώρα 05.26 π.μ. στην 22η μοίρα του Υδροχόου, στον 12ο ηλιακό οίκο, που θεωρείται οίκος αναιρετικός, εφ’ όσον συνδέεται με το τέλος, την μαύρη μαγεία, τα γηροκομεία και τα γεράματα. Η σύγκρουση των δυο πλανητών θα είναι πρωτόγνωρη. Ο Κρόνος, πλανήτης της εξουσίας, επιβραδύνει, συγκρατεί, περιορίζει, στερεί, ενώ ο Άρης, προτρέπει, ασκεί βία, λειτουργεί με ορμή και παρόρμηση. Ο Κρόνος ήταν και πάλι στον Υδροχόο το ’91, το ’92 και το ’93, όπου για πρώτη φορά έγιναν αναφορές περί Νέας Τάξης, αλλά τότε δεν δώσαμε καμιά προσοχή. Τώρα πια βλέπουμε την καταπίεση να αυξάνεται, παράλληλα όμως αυξάνεται και το αίσθημα του πατριωτισμού.

Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου, στις 23ο 59’ των Ιχθύων, στον 7ο οίκο , που συμβολίζει τους ανοιχτούς εχθρούς, αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Όπως έχουμε ξαναπεί, πρόκειται για μια σύνοδο που συμβαίνει κάθε 166 περίπου χρόνια. Την προηγούμενη φορά που συνέβη, στις 17 Μαρτίου του 1856, είχαμε την υπογραφή της συνθήκης των Παρισίων, για το τέλος του Κριμαϊκού πολέμου. Με βάση την συνθήκη αυτή, ο Εύξεινος Πόντος μετατρεπόταν σε ουδέτερη ζώνη. Είχε γίνει η μοιρασιά. Να δούμε λοιπόν, η νέα μοιρασιά ποιους θα ευνοήσει.

Δυο κυβερνήτες, παλιός (Δίας) και νέος (Ποσειδώνας) θα βρεθούν πάνω στους Ιχθύες. Να μην ξεχάσουμε πως στην μυθολογία μας είναι αδέλφια. Κυριαρχεί το υγρό στοιχείο. Υγρό στοιχείο δεν είναι μόνο οι θάλασσες, οι ποταμοί και οι λίμνες, είναι και το αίμα, είναι και τα δάκρυα. Οι προηγούμενες τρεις σύνοδοι Δία – Ποσειδώνα (στον Υδροχόο) πραγματοποιήθηκαν το 2009. Άνοιξε ένας κύκλος λοιπόν από γεγονότα, που θα κλείσει με αυτήν την σύνοδο. Ας σκεφτούμε λοιπόν τι συνέβη τότε, για να καταλάβουμε και το τι θα συμβεί και τώρα. Ο Δίας επεκτείνει, ο Ποσειδώνας διαλύει. Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με το 5G, την απόκρυψη της αλήθειας, την εξάπλωση της εξαπάτησης, τις μεγάλες θυσίες, την σύγχυση, την φαντασία. Ο Δίας με την απόδοση δικαιοσύνης, την επέκταση, και ειδικά στους Ιχθύες, και με το θρησκευτικό συναίσθημα.

Κάποιοι θα χαρούν, κάποιοι θα απογοητευτούν, αυτό είναι σίγουρο. Δεν περνάς εύκολα σε νέα αστρολογική εποχή χωρίς απώλειες. Στο χέρι μας είναι να επιβιώσουμε ή να χαθούμε.