Παναργειακός: Στέφτηκε πρωταθλητής και κοιτά προς τα μπαράζ και την Γ’ Κατηγορία

60

Ο Παναργειακός στέφτηκε πρωταθλητής και τυπικά, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα playoff με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε απονομή μεταλλίων και κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας, για την Ποδοσφαιρική Σεζόν 2021-2022 από το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας, τίμησε επίσης, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα του Παναργειακού, τον Καρυάμη Δημήτριο Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Δήμου Άργους – Μυκηνών και πρώην Πρόεδρο της ομάδας και τον Αργυρόπουλο Δημήτριο  επί σειρά ετών γραμματέα του Παναργειακού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, η Γενική Γραμματέας  Πανοβράκου Έλενα η οποία έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης, ο Ταμίας Νώντας Μπιτζής και τα μέλη Βαγγέλης Τσιλογιάννης και Νίκος Καραμπής. Από το Δήμο Άργους Μυκηνών ο Νικόλαος  Δελής, Πρόεδρος ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού, ο Παναγιώτης Σκούφης Πρόεδρος ΝΠΙΔ ΚΕΔΑΜ, ο Βασίλης Λαμπρακάκης Πρόεδρος του Διομήδη στο Handball, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Πετσέλης, Οικονόμου Θεόδωρος, Ευάγγελος Τζαβέλας και ο Μποζιονέλος Τρύφωνας Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. O Επαμεινώνδας Βασιλόπουλος Αστυνομικός Διευθυντής, από την Επιτροπή Διαιτησίας το μέλος Ανδρέα Καραγεώργο  και ο Θανάσης Νταβέλος εκ μέρους του Ερμή Κιβερίου.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας, με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο Σταύρο Τσιόδρα, τον Αντιπρόεδρο Αθανάσιο Τσιόδρα, τα μέλη του Δ.Σ της  διοίκησης του Παναργειακού  καθώς και τους προπονητές.

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει την ευχή για «καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Κατηγορία που θα ξεκινήσουν στις 7 Μάϊου 2022».