Ν. Κοροβέσης: Η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποδέχεται την Άνοιξη»

81

ΔΤ Αντ/ρχη Νίκου Κοροβέση

Με μια ξεχωριστή και μεγάλη γιορτή η   περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα υποδεχθεί την Άνοιξη στην Τοπική Κοινότητα της Μέλισσας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Μελωδίες και χρώματα θα κατακλύσουν  την πλατεία της τοπικής κοινότητας ενώ με την ανθοκομική έκθεση θα πλημμυρίσει ο χώρος με τις ευωδιές της Άνοιξης.

Από το πρωί της Κυριακής μέχρι τις απογευματινές ώρες θα λάβουν χώρα ποικίλες δράσεις όπως τοξοβολία, αγώνες με ποδήλατα ισορροπίας, κατασκευές Πρωτομαγιάτικων στεφανιών με υλικά που θα παρέχονται δωρεάν αλλά θα εκθέτονται και τοπικά χειροποίητα προϊόντα .

Η γιορτή όμως για την άνοιξη δεν θα είναι μόνο εκεί.

Στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη Πύργου, πλούσιες δράσεις θα λάβουν χώρα όπου τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν με τις μοναδικές δεξιότητες του ταχυδακτυλουργού , θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν  και θα κατασκευάσουν στεφάνια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας, κ , Κοροβέσης δήλωσε «στα πλαίσια των δράσεων της περιφέρειας δεν θα μπορούσαμε να μην υλοποιήσουμε κάτι ξεχωριστό για την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Μια ημέρα που συμβολίζει όχι μόνο την άνοιξη στις ψυχές και τις ζωές μας αλλά και τους αγώνες και τις θυσίες που έχουν γίνει  και τις οποίες θα πρέπει να προασπίζουμε για εμάς και για τα παιδιά μας.