Δημήτρης Κρανιάς: Το δίδαγμα των Γαλλικών εκλογών: «Η αλαζονεία της εξουσίας φέρνει άσχημα αποτελέσματα»

85
Δημήτρης Κρανιάς

Ο τ. Βουλευτής Αργολίδας και επί σειρά ετών μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κρανιάς, απάντησε χωρίς ενδοιασμό στο ερώτημα «Οι εκλογές του Α’ γύρου των Γαλλικών Προεδρικών εκλογών, εμπεριέχουν κάποιο δίδαγμα και για την ελληνική πολιτική σκηνή».

Όπως είπε ο έμπειρος και ευπρεπής πολιτικός, «Ένα πράγμα που πληρώνει ο Μακρόν είναι η αλαζονεία την οποία έχει επιδείξει. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κοιτάξει τον Πολίτη στα μάτια και να κατέβει στην κοινωνία και να ασχοληθεί με τα προβλήματά της. Στη φύση και στην Πολιτική το κενό καλύπτεται».

Με δεδομένο ότι τα ιδεολογικά και πολιτικά ρεύματα της Γαλλίας μεταφέρονται στην Ελλάδα με χρονική υστέρηση, το ερώτημα που τέθηκε στον Δημήτρη Κρανιά (κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό SUPER TV) αλλά και η απάντησή του, δικαιολογημένα προκάλεσε πολλές συζητήσεις στην Αργολίδα και όχι μόνον.

Παρακολουθώντας την συνέντευξη θα ακούσετε ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την πολιτική αντιστοίχηση των κομμάτων της Γαλλίας με αυτά των Αθηνών, για το κοινό πρόβλημα των παράνομων μεταναστευτικών ροών, την άνοδο της “ακροδεξιάς” στη Γαλλία και μια σειρά άλλων θεμάτων.

Ολόκληρη η συνέντευξη στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/dimitris-kranias-gia-tis-gallikes-ekloges-i-alazoneia-tis-exousias-fernei-aschima-apotelesmata/