Το λιμανάκι της Μπάλτιζας αλλάζει όψη

91
Μπάλτιζα... Πόρτο Χέλι

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης στο γραφικό Λιμανάκι της Μπάλτιζας Πορτοχελίου. Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της ανάπλασης με επιπλέον σταμπωτό δάπεδο και άλλες συναφείς εργασίες με σκοπό την αισθητική και πρακτική αναβάθμιση του σημείου αυτού, στο Πορτοχέλι.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά δωρεάς Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε όλο το μήκος της παραλίας από το ύψος του νεκροταφείου και σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Μπάλτιζας και της Παραλίμνιας οδού, αφού πρώτα τοποθετηθούν οι βάσεις τους καθώς επίσης παγκάκια και καλαθάκια απορριμμάτων.

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου

Όπως δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου «Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς τα έργα ανάπτυξης και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην λειτουργική και αισθητική βελτίωση των κοινοχρήστων χώρων της Κοινότητας.

Χτίζουμε τις τουριστικές υποδομές ώστε οι δημότες μας και οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν την όμορφη Ερμιονίδα».

Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε δημόσια τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κων/νο Κόκκαλη για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία που πάντα καταλήγει στην ολοκλήρωση μικρών ή μεγάλων έργων και τόνισε. «Ακούμε πάντα τα αιτήματά σας, κάνουμε μια ιεράρχηση και προχωρούμε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση. Βήμα Βήμα, πρόβλημα πρόβλημα, έργο έργο, εξαντλούμε τα χρήματα που αναλογούν στην Κοινότητα Πορτοχελίου με βάση το τεχνικό πρόγραμμα μέσα στο αντίστοιχο έτος. Φυσικά πάντα δίπλα μας ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, αρωγός και συμπαραστάτης αλλά και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας.

Είμαστε εδώ να σας ακούσουμε με καλή διάθεση και να βελτιώσουμε όλα τα κακώς κείμενα. Εξάλλου όλοι το ίδιο θέλουμε για αυτόν τον ευλογημένο τόπο».