ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……

91

Γράφει η Θέκλα Μεταξά…αστρολόγος-ερευνήτρια…

Ο Μάρτιος μας εγκαταλείπει και μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά εμείς πάντα διατηρούμε τις ελπίδες μας πως κάποτε θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ότι ξεκίνησε τον Μάρτιο, συνεχίζεται τον Απρίλιο και μάλιστα με μεγαλύτερη βιασύνη και ένταση. Ας δούμε λοιπόν τα σπουδαιότερα γεγονότα του Απριλίου:

1 Απριλίου, Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 09.26 π.μ., στον 11ο ηλιακό οίκο, που αφορά τόσο τα οικονομικά θέματα ατόμων εξουσίας, όσο και τις μάζες που θα υποστούν τις όποιες συνέπειες του πλουτισμού των «αρχόντων».

5 Απριλίου, ολοκληρώνεται η σύνοδος Άρη – Κρόνου, στις 22 μοίρες του Υδροχόου (αστρικά οι δυο πλανήτες βρίσκονται ακόμα στον Αιγόκερο), στον 12ο αναιρετικό οίκο, εκεί που όλα πλησιάζουν προς το τέλος τους. Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη σύνοδο, με ταυτόχρονη δυσμενή όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης.

12 Απριλίου, μια ημερομηνία για την οποίαν έχουν γίνει πολλές αναφορές και πολλά έχουν γραφτεί. Μιλάμε για μια ιστορική σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Η προηγούμενη φορά που συνέβη μια όμοια σύνοδος ήταν στις 17 Μαρτίου του 1856. Τι είχε συμβεί τότε;;;; Στις 30 Μαρτίου του 1856 υπογράφηκε στο Παρίσι μεταξύ Ρωσίας, Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας, Πεδεμοντίου και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η Συνθήκη με την οποίαν τερματίστηκε ο Κριμαϊκός πόλεμος.

16 Απριλίου, έχουμε την Πανσέληνο, στις 26 μοίρες του Ζυγού, στον 11ο οίκο, ενώ Σελήνη και Ήλιος κινούνται για να σχηματίσουν τετράγωνο (δυσμενή όψη) με τον Πλούτωνα. Για την Πανσέληνο αυτή θα μιλήσουμε αργότερα.

30 Απριλίου, έχουμε μια δεύτερη Νέα Σελήνη, τον Ταύρο, και ταυτόχρονα την πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Πρόκειται για μια μερική ηλιακή έκλειψη που δεν θα είναι ορατή στην Ελλάδα. O Απρίλιος ξεκινάει με ψέματα, και τελειώνει με μια έκλειψη – έλλειψη.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;;;

Αν δεν τελειώσουν οι εκλείψεις, οι δυσμενείς όψεις ανάμεσα στους μεγάλους πλανήτες, και τα πλανητικά πισωγυρίσματα, ο κάθε είδους πόλεμος δεν φαίνεται να κοπάζει. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη του 23 για να πούμε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν. Όσο για τον συγκεκριμένο πόλεμο, φαίνεται πως θα λήξει με πλήρη υποταγή της Ουκρανίας, που όμως θα αργήσει ακόμα να φανεί, ίσως θα πρέπει να ελπίζουμε για το 24, με την αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα.  Σχετικά με την «πανδημία», άντε, θα μας αφήσουν να χαρούμε για ένα τρίμηνο, το σχέδιο όμως προβλέπει «επιδείνωση» μετά το καλοκαίρι, όπως συνηθίζεται.

Και μέχρι να αλλάξουν ζώδια οι μεγάλοι πλανήτες, για να μπούμε σε μια νέα και διαφορετική εποχή, έχουν να συμβούν πολλά. Θα δούμε δόγματα να καταρρέουν, ηγέτες να εξαφανίζονται και νέοι ηγέτες να αναδεικνύονται, πολιτικές και κοινωνικές ανακατατάξεις, παλιές πεποιθήσεις να εξαφανίζονται και να παραχωρούν τη θέση τους σε νέες. Θα βιώσουμε πολέμους, απώλειες, ατυχήματα, καταστροφές κτιρίων και καλλιεργειών, θα αντιμετωπίσουμε γεωφυσικά φαινόμενα, γεωλογικές μεταβολές, ίσως εμείς οι Έλληνες και κάποιες εδαφικές απώλειες. Όμως το χειρότερο όλων είναι το επισιτιστικό πρόβλημα, που έχει προγραμματιστεί εδώ και χρόνια, και ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Η εξαπάτηση θα κυριαρχεί, και η διχόνοια θα καταφέρει να διατηρήσει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που ήδη έχει ξεκινήσει από καιρό. Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!