Ο αγώνας για ελευθερία άρχισε το 1821, αλλά δεν τελείωσε ακόμα…

256

Από το fb του Thomas Kofinis

Σήμερα οι τρις ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ αγωνιστές του 1821 και πάλι δικαιώνονται!

Διότι ουδέποτε τους ενδιέφερε η γνώμη των συνεργατών της υψηλής πύλης και ουδέποτε αναζήτησαν την αναγνώριση τους από τους δολοπλόκους ωφελιμιστές των απογόνων του Γεννάδιου Σχολάριου και των υπονομευτών της Εθνικής προσπάθειας. Σήμερα, οι ρακένδυτοι – ξυπόλυτοι αγωνιστές που ανέτρεψαν την “όμορφη συμβίωση με τα αδέλφια μας Οθωμανούς” κατά την άποψη του Πατριάρχου Βαρθολομαίού , επιβεβαίωσαν πως οι λίγοι – οι τρελοί όπως τους αποκαλούσαν , μπόρεσαν να διασυνδεθούν με τα ιερά νάματα της φυλής και του Έθνους και κατάφεραν να υπερβούν την γραικύλικη ορθολογική ηττοπαθή στάση της μεγάλης μερίδας των συνδιαλλαγούμενων με το Οθωμανικό Καθεστώς με την εκδήλωση του ανορθόδοξου υπό-συνειδησιακού τους καθήκοντος και το ανυπότακτο του Ελληνικού αέναου πνεύματος.

Σήμερα τιμούμε τα κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά και την ευόδωση της αιωνίας προσπάθειας για αποτίναξη του ζυγού των Κατακτητών & των εντολοδόχων συνεργατών τους.

Ο αγνός αγώνας δυστυχώς εκμαυλίστηκε , αλλοιώθηκε λόγω παρείσφρησης πολιτικών παραγόντων των Μεγάλων Δυνάμεων και ποδηγετήθηκε η θέληση των οπλαρχηγών ώστε να εξυπηρετηθούν έξωθεν συμφέροντα και για αυτό οι πρωτεργάτες της Επαναστάσεως συκοφαντήθηκαν , εξορίστηκαν, φυλακίσθηκαν μέχρι ενός και δολοφονήθηκαν όσοι δεν συνέπρατταν με τις άνωθεν εντολές !

Η επανάσταση δυστυχώς, παραμένει ανολοκλήρωτη έως σήμερα. Και οι εντολοδόχοι ακόμη παραμένουν και διαπράττουν Εθνικά εγκλήματα.

Καλή επαναστατική συνέχεια έως την ολική συντριβή των Ελληνόφωνων υπονομευτών της πατρίδος μας.

ΖΗΤΩ Η ΣΗΜΑΙΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!