Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος….

Ασχοληθήκαμε μεν με την Πανσέληνο της 18ης Μαρτίου, αλλά το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να εξαντληθεί μέσα σε λίγες γραμμές. Εξ άλλου, τα γεγονότα του Μαρτίου είναι τόσο πολλά και σημαντικά, που δεν θα μπορούσαμε να τα αναλύσουμε όλα με λεπτομέρειες μέσα στον περιορισμένο χώρο που διαθέτουμε.

Εκτός από την Πανσέληνο της 18ης Μαρτίου, θα πρέπει να δούμε και το ωροσκόπιο της Εαρινής ισημερίας , δηλαδή το ωροσκόπιο της στιγμής που ο Ήλιος μπαίνει στην 1η μοίρα του Κριού, και αναγγέλλει την επίσημη έναρξη της Άνοιξης. Δύο μέρες λοιπόν μετά την Πανσέληνο στις 20 Μαρτίου, στις 05.34 μ.μ. έχουμε την Εαρινή Ισημερία. Θα ήθελα λοιπόν να αναφέρω ένα μοναδικό γεγονός που εμφανίζεται σ’ αυτό το ωροσκόπιο, που φέρνει ένα χαρμόσυνο μήνυμα, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Κι αυτό το γεγονός αφορά τον πλανήτη που θα κυβερνήσει αυτήν την νέα χρονιά, και που θα είναι ο Δίας, ο ευνοϊκότερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Συμπεραίνουμε λοιπόν, ότι τουλάχιστον για την Ελλάδα, μετά από τους σκοπέλους που έχουμε να συναντήσουμε (ακόμα έχει μέλλον η ταλαιπωρία), θα υπάρξει ένα φως που θα οδηγήσει την Πατρίδα μας σε πιο χαρούμενες μέρες.

Πίσω και πάλι στην Πανσέληνο και τα γεγονότα που μεσολάβησαν πριν από αυτήν. Όπως είχα προβλέψει, ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι μια υπόθεση λίγων ημερών, αλλά έχει διάρκεια. Εν τω μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες, στις 13 Μαρτίου, έγινε μια συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον πρόεδρο της Τουρκίας. Το θέμα δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία, αν γινόταν αυτή η συνάντηση κάτω από συνθήκες ειρήνης. Ο πλανήτης που κυβερνάει την Ελλάδα, σύμφωνα με το ωροσκόπιο της, είναι ο Κρόνος. Ο πλανήτης που κυβερνάει την Τουρκία είναι ο Άρης, εφ’ όσον ο Ήλιος της Τουρκίας βρίσκεται στον Σκορπιό. Στο ωροσκόπιο της συνάντησης, βλέπουμε τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο (απώλεια) ενώ τον Άρη τον βρίσκουμε στον 7ο γωνιακό (προνομιούχος). Μήπως οι πλανήτες μιλούν για κάποια εδαφική απώλεια της Πατρίδας μας;(απορία).

Το ωροσκόπιο της Πανσελήνου έχει τον ΑΛΓΚΟΛ στον ωροσκόπο και τον Άρη στο Μεσουράνημα. Έχει την Σελήνη σε αναιρετική μοίρα, και τον Ποσειδώνα κοντά στον Ήλιο, απέναντι της. Τα μηνύματα της Πανσελήνου ενισχύονται από προηγούμενες εκλείψεις, και μας δείχνουν ότι οδηγούμαστε και πάλι σε εντάσεις, γεωλογικά φαινόμενα, μετακινήσεις πληθυσμών, απότομες αλλαγές  και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα μεγάλης έντασης, παραπληροφόρησης και εξαπάτησης. Οι αντιπαλότητες που ήδη υπάρχουν, τώρα θα έχουν κλιμακούμενη ένταση, και θα φτάσουν σε σημείο διχόνοιας ακόμα και ανάμεσα σε οικογένειες.

Στο ωροσκόπιο της ισημερίας, η Σελήνη (λαός αλλά και συναίσθημα) βρίσκεται στην αναιρετική τελευταία μοίρα του Ζυγού, και ετοιμάζεται να εισέλθει στον Σκορπιό, αφού προηγουμένως έχει περάσει από ένα δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν βίαια, και εμείς θα το μάθουμε εκ των υστέρων.

Η ιστορία δεν τελειώνει γρήγορα. Ξεχάστε τον χρόνο. Είναι παιδί του Κρόνου. Εμείς θέλουμε τον Δία. Και δεν πρόκειται να τον φέρουμε κοντά μας αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι. Και οι πρώτες ενδείξεις για τις αναμενόμενες ευχάριστες μέρες, θα έρθουν όχι πριν το 2024, που οι εξωκρόνιοι πλανήτες θα αρχίσουν να αλλάζουν θέσεις.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
Akromolio.gr [X]

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν