Αποκαλυπτική και Απολαυστική συνέντευξη του Δημήτρη Καμπόσου στη δημοσιογράφο Σοφία Μπαλή του SUPER TV

203

Οποιαδήποτε δημόσια ή ιδιωτική συζήτηση με το Δήμαρχο ‘Αργους -Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο είναι πάντα αποκαλυπτική, απολαυστική, εκρηκτική, όπως ακριβώς είναι και ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Καμπόσος δεν μασάει κουβέντες και λόγια, δεν υποκύπτει, δεν φοβάται τι θα πει και τι επιπτώσεις θα έχει. ‘Εχει πληρώσει, όπως λέει ο ίδιος, τον δυναμισμό στον λόγο του που όμως ξεκινά και τελειώνει στην αγάπη του για τους δημότες του Δήμου του και την πατρίδα του. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «Αν μπορούσε να έχει και δεύτερη επιλογή στις κινήσεις του, πάλι τα ίδια θα έπραττε».

Μία τέτοια συζήτηση είχε μαζί του η δημοσιογράφος Σοφία Μπαλή, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, για λογαριασμό του SUPER TV.

Οι ερωτήσεις που του έκανε επέτρεψαν στον Πρόεδρο των Δημάρχων της Πελοποννήσου να ξεδιπλώσει σχέδια και όνειρα για την πόλη του -και όχι μόνον- , απαντώντας χωρίς δεύτερη σκέψη σε ότι και να τον ρώτησε.

Η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε (Παρασκευή 11-3-2022) στις 20.00 το βράδυ στο SUPER στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα”