ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΒΙΑΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ

79

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος…

Να λοιπόν που ξεκαθαρίζει και το μήνυμα που έστειλε η 22α Φεβρουαρίου 2022. Θυμάστε τα 6 ζεύγη από 2άρια; 22-02-2022. Όχι πως δεν περιμέναμε κάποιον πόλεμο, εξ άλλου, τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι αστρολόγοι είχαν προβλέψει κάτι τέτοιο. Όμως, άλλο να το βλέπεις στο χαρτί, και άλλο να το βλέπεις ζωντανό.

«Πόλεμος πατήρ πάντων» είχε πει ο μέγας φιλόσοφος Ηράκλειτος. Το νόημα είναι βέβαια πολύ βαθύ, και δεν εννοεί μόνο τον πραγματικό πόλεμο, όμως, ας το σκεφτούμε καλύτερα. Ο πατήρ γεννάει, όχι απαραίτητα κάτι καλό. Πάντων, δηλαδή, καλών και κακών, επιθυμητών και μη. Και όπως γνωρίζουμε, τίποτα δεν γεννιέται αν προηγουμένως δε πεθάνει.

Μιλήσαμε ήδη για την Νέα Σελήνη Μαρτίου στους Ιχθύες , στις 2 του μήνα, και ώρα 07.36 μ.μ. Παρατηρήσαμε ουράνια φαινόμενα τέτοια που μας οδηγούν σε σκέψεις καθόλου αισιόδοξες. Η Νέα Σελήνη μαζί φυσικά με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, όλοι στους Ιχθύες, βρίσκονται στον 6ο οίκο, που δεν είναι καθόλου ευνοϊκός, και αφορά κυρίως την υγεία. Υπάρχει ακόμη μια ευθυγράμμιση πλανητών στον 4ο οίκο, της Πατρίδας, που ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα 3 Μαρτίου, και η δύναμη της διαρκεί μέχρι τις 6 του μήνα. Πρόκειται για τη σύνοδο Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον αστερισμό του Αιγόκερου. Το δράμα του πολέμου που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, βρίσκεται κάτω από την επιρροή αυτής της ευθυγράμμισης. Το αποτέλεσμα είναι μια τραγωδία πρώτου μεγέθους, αλλά δεν θα είναι η μόνη.

Και να μην ξεχνάμε πως ο Άρης είναι κυβερνήτης της γειτονικής μας χώρας, που πολύ πιθανόν να της ανοίξει η όρεξη και να απαιτήσει με βίαιο τρόπο αυτά που ισχυρίζεται ότι της ανήκουν.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι τραγικά. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Από τότε που οι δεσμοί της Σελήνης άλλαξαν ζώδια και μπήκαν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, (και οι εκλείψεις της νέας χρονιάς σ’ αυτόν τον άξονα θα γίνονται) το μήνυμα των ουρανίων σωμάτων έγινε ξεκάθαρο: η ανθρωπότητα θα εκπληρώσει το πεπρωμένο της.

Τα πυρηνικά είναι στο πρόγραμμα, η έλλειψη σε καύσιμα, η ανέχεια, το επισιτιστικό πρόβλημα και πολλά άλλα δεινά, θα προηγηθούν της ανανέωσης που υπόσχεται η Υδροχοϊκή εποχή. Από το 2018 που ο Ουρανός άλλαξε ζώδιο και μπήκε στον Ταύρο, και κυρίως τα τελευταία 2 χρόνια με τον τρελό χορό του με τον Κρόνο, έγινε ολοφάνερο πως ο κόσμος θα περάσει από σκληρές δοκιμασίες.

Στις 6 Μαρτίου, ο Άρης με την Αφροδίτη αλλάζουν ζώδιο, εισέρχονται στον Υδροχόο, ενώ θα εξακολουθούν να βρίσκονται σε σύνοδο. Λίγο αργότερα η Σελήνη θα μπει στον Ταύρο και θα σχηματίσει τετράγωνη όψη με την σύνοδο Άρη – Αφροδίτης, ενώ θα πλησιάζει τον Ουρανό, και ο Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο. Όχι, τα πράγματα δεν είναι καλά. Μας το επιβεβαιώνει και ο δυσμενέστατος αστέρας ΑΛΓΚΟΛ, που θα βρίσκεται την ίδια στιγμή στον ωροσκόπο.

Από τη στιγμή που η ανθρωπότητα δεν κατάφερε να εξελιχθεί με τρόπο ομαλό, θα υποστεί τις συνέπειες της ανοησίας της. Η διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, η αδικία, η αλαζονεία, η δουλοπρέπεια και όλα όσα κυριαρχούν στον κόσμο, οδηγούν στην βία και τον όλεθρο.